Disney+ toont eerste trailer van Ms. Marvel

Films & Series Jeroen Kraak 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Ms. Marvel is een van de Marvel-series die dit jaar nog naar Disney+ komen. De streamingdienst toont nu de eerste trailer van de show.

Disney+ heeft dit jaar nog een aantal grote series te bieden. Vorige week zagen we nog de trailer van Obi-Wan Kenobi en deze week is het de beurt aan een andere headliner. Maak kennis met de nieuwste superheld: Ms. Marvel.

Een nieuwe serie op Disney+

Ms. Marvel belooft een bijzondere titel te worden op Disney+. We zien een nieuwe superheld en het is tevens de eerste held met een islamitische achtergrond. In de eerste trailer die Disney+ zojouyist heeft uitgebracht zien we eindelijk wat ze precies kan.

Disney+ kiest voor een bijzondere stijl van de trailer. Daarin zien we door gesprekswolkjes en tekeningen meteen de link met de stripboeken. Natuurlijk zullen deze waarschijnlijk in de uiteindelijke serie verdwijnen, maar het laat wellicht zien dat de makers dicht bij de comics willen blijven.

Disney+ wordt mogelijk goedkoper, maar…

Hoe wordt Ms. Marvel?

Toch laat de trailer ons ook iets anders zien. In de comics is de kracht van Ms. Marvel dat ze lichaamsdelen kan uitrekken, laten krimpen en laten groeien, maar in deze video zien we ineens vuisten met een paarse gloed.

Als we uit moeten gaan van de eerste beelden lijkt het een soort superheldenserie te worden in combinatie met een high school-drama. Ook de islamitische achtergrond komt naar voren in de trailer. Doordat de stijl van de serie weer wat anders lijkt dan dat we kennen, laat weer zien dat Marvel en Disney+ blijven experimenteren met haar series. Zo waren WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye en Loki in een eigen stijl uniek.

Interview – Rico Verhoeven: ‘Marvel-superheld staat bovenaan het lijstje’

Hoe Ms. Marvel echt gaat worden zien we pas op 8 juni. Dan staat de eerste aflevering op streamingdienst Disney+, waarna er wekelijks een nieuwe episode zal komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen