Call of Duty: zo gaat de game van 2021 waarschijnlijk heten

Games Jelle van Es 4 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Zoals elk jaar krijg je aan het einde van het jaar een nieuw deel in de Call of Duty-reeks. Ook dit jaar gaat dat weer gebeuren. De grote vraag is alleen wat de nieuwe game gaat bieden. Maar dankzij een lek in Warzone denken we iets meer te weten.

Technisch gezien is de nieuwe Call of Duty niet gelekt in Warzone, maar in de aankondiging van het nieuwe seizoen. Op 12 augustus begint namelijk het vijfde seizoen. En daarvoor heeft men nu een teaser live gezet, die onder andere weggeeft wat de nieuwe game gaat zijn.

Naam nieuwe Call of Duty komt naar buiten

De afbeelding die naar buiten is gebracht, toont een nieuwe operator en in de stijl van Black Ops allemaal cijfers die in het rood oplichten. Op de achtergrond vind je allemaal Japanse tekens. Dat zou gedaan kunnen zijn omdat het tof over kan komen, maar in dit geval lijkt het er op dat het ook een boodschap met zich meebrengt. En omdat het internet nou eenmaal snel dingen ontdekt, denken we te weten dat Call of Duty: Vanguard de naam gaat zijn van de nieuwe game in de reeks. De onderstaande tweet legt dat min of meer uit.

Call of Duty: Vanguard is een naam die al eerder is gevallen, dus wat dat betreft is het niet heel erg gek als dit de naam van de nieuwe game gaat zijn. De game zou zich gaan afspelen in de Tweede Wereldoorlog en dan vooral draaien om de strijd in de Pacific. De game wordt gemaakt door Sledgehammer Games. Deze studio was eerder al verantwoordelijk voor COD: WWII en dat was gewoon een fijne titel.

Onthulling in Warzone

De verwachting is dat tijdens die vijfde seizoen Call of Duty: Vanguard volledig gaat worden onthuld in Warzone. Dat is iets dat destijds ook met Black Ops: Cold War. Zo is het de verwachting dat er tijdens dit nieuwe seizoen bijvoorbeeld een map komt in de setting van de Tweede Wereldoorlog. Wellicht dat die bevestiging snel volgt.

Call of Duty-lek onthult naam en logo van de 2021-game

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen