Call of Duty-lek onthult naam en logo van de 2021-game

Games Jelle van Es 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

In de wereld van games zijn er altijd een paar zekerheidjes. Zo weet je dat er elk jaar een nieuw deel verschijnt in de Call of Duty-reeks. Dit jaar wordt de nieuwe game gemaakt door Sledgehamer Games en lijkt het er op dat de naam is uitgelekt.

Er is althans op de website van Battle.net, waar je de pc-versie van de nieuwe Call of Duty straks kunt kopen, een placeholder opgedoken. En die vertelt wellicht iets over de naam.

De naam van de 2021-versie van Call of Duty

tot nu toe gingen er geruchten dat de nieuwe Call of Duty-game die in 2021 wordt uitgebracht Vanguard zou gaan heten. Maar als we kijken naar de placeholder zoals hij verschenen was, dan wordt de game Slipstream genoemd. En daarbij valt het dus op dat het niet alleen een naam is, maar dat er ook media is van de game met die naam. Daardoor zou je dus bijna gaan denken dat dit daadwerkelijk de naam van de nieuwe game gaat zijn.

Bij Cal of Duty Black Ops Cold War verscheen er voorafgaand aan de officiële aankondiging ook wat informatie. Daaruit zou blijken dat de game The Red Door zou gaan heten. Als je de game hebt gespeeld, dan begrijp je uiteindelijk wel hoe de vork in de steel zit, maar uiteindelijk blij dat dus niet de naam te zijn. Wat dat betreft kan Slipstream nog altijd dus gewoon een placeholder naam zijn en krijgt de game alsnog een andere titel.

Tweede Wereldoorlog als setting

Eigenlijk weten we nog heel erg weinig van de 2021-release van Call of Duty. Eén van de punten die telkens genoemd wordt, is dat de game zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Dat is ook wel logisch, want de laatste game in de reeks die door Sledgehammer Games werd gemaakt is Call of Duty: WWII. Met die game ging de reeks destijds terug naar de basis en werd het weer het succes zoals dat ook in het verleden het geval was. De verwachting is dat de nieuwe game ergens in augustus wordt onthuld.

Deze Call of Duty: Warzone update zal veel spelers blij maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen