Tover je woonkamer om tot nachtclub met deze Nanoleaf lamp

Smart Home Mark Hofman 15 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De LED-panelen van Nanoleaf zijn een doorslaand succes. Met zeshoekige en vierkante lampen weet het bedrijf ieder kantoor of kamer een compleet ander uiterlijk te geven. Met het meest recente model tovert het bedrijf je woonkamer om tot een club.

Eerder deze week liet het bedrijf ons kennismaken met de Nanoleaf Lines. Een uitstekende opvolger van de Hexagon die bij menig consument bijzonder in de smaak viel.

Nanoleaf Lines: van woonkamer tot nachtclub

Het is natuurlijk maar net wat voor een gevoel je erbij hebt, maar je woonkamer kan in no time omgetoverd worden in een nachtclub. De nieuwe Nanoleaf Lines zijn ultra-lichten lampen die, net als bij alle andere modellen, van kleur kunnen veranderen. Het concept verandert dus niet, maar dit nieuwe model geeft de consument wel echt meer vrijheid.

Met de Nanoleaf Lines is het namelijk mogelijk om helemaal zelf de vorm van de lamp te bedenken. Of je dus zin hebt in zeshoeken die met elkaar verbonden zijn of simpelweg een paar strepen onder elkaar op de muur: het is allemaal mogelijk. Iedere lijn zendt 20 lumen uit en beschikt over 16 miljoen kleuren met een temperatuur tussen de 1200K en 6500K. Het is mogelijk om 18 van dat soort lijnen met elkaar in verbinding te brengen.

Via de app ben je als consument in de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende lichtshows. Nanoleaf geeft je toegang tot 19 vooringestelde scenes. Uiteraard kun je ook zelf een leuke show in elkaar zetten.

Makkelijk te installeren

Volgens het bedrijf zelf zijn de Nanoleaf Lines makkelijk te installeren. Dat komt dan voornamelijk, omdat de verlichting voorzien is van een dubbelzijdige plakrand waarmee je de verlicht snel ophangt. Al is het natuurlijk wel makkelijk om van te voren even te bedenken welke vorm je precies wilt gebruiken.

Philips Hue: 5 handige dingen die je met slimme lampen kunt doen

Wil je meer informatie over de nieuwe Nanoleaf Lines? Check dan zeker even deze link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen