NBA 2K22 gaat niet meer vervelen dankzij nieuwe modus

Games Jelle van Es 24 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Het duurt niet meer heel erg lang voordat we aan de slag kunnen gaan met NBA 2K22. De basketball-game weet me elk jaar enorm te boeien en wat dat betreft kijk ik uit naar de vernieuwingen.

En vandaag liet ontwikkelaar 2K Games weten wat de plannen zijn rondom NBA 2K22 en de manier waarop er met seizoenen wordt omgegaan. Dat is iets dat in het voorgaande deel enkel onderdeel was van de MyTeam-modus, maar in de nieuwe game zal het de rode draad door de volledige game zijn, waardoor er altijd iets te doen is.

NBA 2K22 krijgt seizoenen

De seizoenen van NBA 2K22 zijn gekoppeld aan modi als MyCareer, MyTeam en The W Online. Elk seizoen moet zo’n zes weken duren en is het mogelijk om verschillende beloningen vrij te spelen door in levels omhoog te gaan. Wat dat betreft werkt het een beetje hetzelfde als een Battle Pass in een game als Call of Duty. Alleen is dan wel het grote verschil, dat de content volledig gratis is. Het is dus een mooie extra.

Elke zes weken nieuwe seizoenen (Afbeelding: 2K Games)

Daarnaast komt de maker met een extraatje in de vorm van First Fridays. Elke vrijdag tijdens het seizoen zullen dan nieuwe nummers worden toegevoegd aan de soundtrack van de game. Aangezien de soundtrack van de game erg goed is, is nieuwe content op dat gebied erg welkom. In het eerste seizoen van NBA 2K22 belooft de maker dat er nieuwe manier zijn om de City en de Neighborhood te verkennen, dat je VC kunt verdienen via The W Online en meer. Hoe het gaat werken met MyTeam, dat is nog niet helemaal duidelijk. De onderstaande afbeelding is gekoppeld aan The W Online en lijkt vooral gespeeld kunnen worden met je eigen speler.

Dit kun je zoal winnen (Afbeelding: 2K Games)

MyTeam was goed

Dankzij de komst van seizoenen was NBA 2K21 MyTeam lang erg leuk om te spelen. Elk seizoen kon je daarbij een bepaalde sterke speler vrijspelen. Het is te hopen dat dat element of nog iets beter terugkomt in NBA 2K22. De game zelf staat gepland voor 10 september. Hij is dan beschikbaar op elk platform.

Een half jaar los in NBA 2K21 MyTeam: dit is wat het leuk maakt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen