Nerdwax rekent voor eens en altijd af met de bril die van je neus glijdt

Daniel Koster 15 sep 2016
Leestijd: 2 minuten

Een bril dragen is niet alleen rozengeur en maneschijn. Dat blijkt bijvoorbeeld uit deze dertien herkenbare problemen voor mensen die een bril dragen. Eén van deze problemen is dat een bril nog wel eens van je neus wil glijden. Dankzij dit product heb je daar nooit meer last van. Let’s go!

Reken af met de bril die van je neus glijdt

De oplossing is hier in de vorm van Nerdwax. De één voelt de naam wel, de ander wat minder. Maar dat maakt het product zelf niet minder praktisch voor de fervente brildrager. Het idee is simpel. Sommige mensen zweten wat meer dan de ander of hebben een heerlijk, olie-achtig huidje. Jum! In die gevallen wil het nog wel eens gebeuren dat je bril van je neus glijdt. Oplossingen in de vorm van ducttape of een pleister op je neus plakken zijn verre van ideaal. Vandaar dit wonderbaarlijke goedje. Je smeert het spul op je neus en/of op je bril. Vervolgens zorgt het goedje ervoor dat jouw bril niet meer kan afglijden. Klaar is Kees, kun je je nu bezighouden met andere belangrijke dingen zoals je haar!

Labello voor je bril

Het spul wordt in een Labello-achtige stick geleverd. Zodoende is het spul gemakkelijk en snel op je neus of bril te smeren. En dat voor lange tijd. Eén stick gaat zo’n zes tot acht maanden mee. Daarbij zou het niet aanvoelen alsof je een tube lijm op je neus smeert. Dat was namelijk wel onze zorg. Het spul voelt heerlijk zacht aan op de huid. Hmm, het magische goedje begint meer en meer op neus Labello te lijken! Ben jij fan? Voor negen euro exclusief een kleine vijf euro aan verzendkosten heb je ‘m in je bezit. Heb je je bril even niet in de buurt? Probeer dan deze truc uit, dan zie je weer perfect.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen