WANT2SEE: hitserie is terug op Videoland, Netflix knalt met bekende game

Films & Series Jeroen Kraak 13 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Een nieuwe week zorgt weer voor flink veel nieuwe series op Netflix, Disney+ en alle andere streamingdiensten. WANT-redacteur Jeroen Kraak zet voor jou de toppers op een rijtje zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, Apple TV+, HBO Max en Videoland. Ik ben inmiddels de tel kwijtgeraakt van hoeveel streamingdiensten ik wel niet heb. Ik heb dan ook totaal geen idee wat ik moet kijken. Gelukkig zoek ik elke week de pareltjes uit, zodat ik niets hoef te missen. Deze deel ik graag met jou, zodat jij dit zoekwerk niet hoeft te doen.

Nieuwe titels op Netflix, Amazon Prime Video en Videoland

Ook deze week is er weer flink wat nieuws te vinden op de streamingdiensten. Zo is het eindelijk tijd voor het vervolg van een hitserie op Videoland. Daarnaast komt Netflix met een show die gebaseerd is op een game die je vast wel kent.

Cyberpunk: Edgerunners | Netflix | 13 september

Cyberpunk: 2077 ken je waarschijnlijk wel. Het was de grote game-flop van dezelfde ontwikkelaar als van The Witcher. Inmiddels is het echter veranderd in een topgame die je gewoon moet spelen. Nu komt er ook een animatie-spin-off op Netflix.

De Netflix-serie staat los van het verhaal van de game en gaat over een zogeheten street kid die probeert te overleven in een door technologie geobsedeerde stad. Hij heeft alles te verliezen en kiest ervoor om een edgerunner te worden, oftewel een huurling.

The Lørenskog Disappearance | Netflix | 14 september

Ben je fan van Scandinavische thrillers? Dan zit je goed bij Netflix. Dit keer is het de beurt aan het Noorse The Lørenskog Disappearance.

Wanneer de vrouw van een miljardair verdwijnt heeft de Noorse politie te maken met de uitzinnige pers en bedrieglijke informanten om de waarheid te achterhalen. Dit verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen, wat het dus extra interessant maakt op Netflix.

The Handmaid’s Tale | Videoland | 15 september

The Handmaid’s Tale is terug op Videoland! In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met de consequenties van het vermoorden van commandant Waterford, terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren.

Weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten, terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt ondertussen samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten ondertussen tegen Gilead.

A Private Affair | Amazon Prime Video | 16 september

Aan het einde van de jaren veertig in Galicië gaat een moedige jonge vrouw uit de betere klasse samen op jacht naar een seriemoordenaar. Deze terroriseert de stad al maandenlang. Dat alles doet de vrouw samen met de hulp van haar trouwe butler. Een discrete en behulpzame man die door zijn fijngevoeligheid en durf midden in de zaak staat.

De exclusieve Assassin’s Creed-game die Ubisoft naar Netflix brengt

Samen moeten ze tegen alle obstakels opboksen. Daarbij krijgen ze ook te maken met een nieuwe commissaris die niet mee wil werken. Kunnen ze de waarheid achterhalen? Je ziet het op Amazon Prime Video.

The Grand Tour: A Scandi Flick | Amazon Prime Video | 16 september

Het beste autoprogramma ter wereld is weer terug op Amazon Prime Video. Dit keer gaan Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond naar de ijzige wildernis van de Scandinavische poolcirkel.

Aan het stuur van hun drie favoriete rally-auto’s beginnen de mannen aan een stormachtig avontuur langs een onderzeeër-basis uit de koude oorlog, racecircuits op bevroren meren en ongelukken en chaos in skioorden. Daarbij slepen ze ook nog eens hun zelfgebouwde huizen van de kust van Noorwegen naar de Russische grens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen