Netflix: Ferry toont zijn duistere kant in eerste trailer Undercover spin-off

Nog een klein maandje wachten en dan kunnen we eindelijk genieten van Ferry de film op Netflix. De eerste trailer van de Undercover spin-off is very duister.

Het tweede seizoen van Undercover was een teleurstelling voor een grote groep mensen. Niet vanwege het verhaal, maar omdat Ferry en Danielle een stuk minder voorkwamen. De twee waren vooral voor de Nederlandse fans een grote smaakmaker. Voor hen is er goed nieuws, want een speciale film over Ferry komt er bijna aan. Een film met de hoofdrollen voor Frank Lammers en Elise Schaap.

Plannen Netflix overhoop

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat Netflix de plannen rondom Undercover flink moest aanpassen. Oorspronkelijk was het idee dat eerst seizoen drie uitgebracht zou worden en daarna een film over Ferry Bouman. Die planning heeft het echter omgegooid, waardoor we nu eerst van de nieuwe film kunnen genieten. We zien nu eindelijk hoe Ferry Daniëlle ontmoet en hoe hij de crimineel is geworden zoals wij kennen in de serie.

We kunnen ons allemaal nog steeds het eerste seizoen van Undercover herinneren. Daarin zien we hoe Ferry Bouman als een god in Frankrijk leeft op een Brabantse camping. Alles gaat goed totdat er twee undercover-agenten naar het park komen. Wat daarna gebeurt weten we allemaal, maar hoe het ervoor uitzag is een groot vraagteken. Nu wordt dat wel duidelijk.

Dit is Ferry

De film over de Undercover-ster begint in 2006 in Amsterdam. Daar werkt de Brabander voor de machtige crimineel Brink (Huub Stapel). Op een dag wordt bende overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Ferry wordt naar Brabant gestuurd om de daders te vinden. De provincie die hij jaren geleden ontvluchtte.

Terug in Brabant ziet Ferry zijn familie weer en komen we ook een aantal bekende karakters terug die we kennen uit Undercover. Uiteindelijk leidt de zoektocht van Ferry tot een onverwachte ontknoping waar zijn loyaliteit zwaar op de proef wordt gesteld.

Duistere trailer

In de trailer zien we al een voorproefje. Wat opvalt is dat deze vrij duister is in tegenstelling tot de serie waar regelmatig vrij luchtige momenten zien. Daarin was Ferry een echt knuffelcrimineel.

Hoe de film afloopt zien we op 14 mei. Vanaf dan kun je Ferry op Netflix checken.

Reageer op artikel:
Netflix: Ferry toont zijn duistere kant in eerste trailer Undercover spin-off
Sluiten