Nieuwe webcam nodig? We geven de Trust Taxon QHD gratis weg!

Smart Home Jelle van Es 19 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

We zijn met zijn allen nog altijd druk bezig met het thuiswerken. En voorlopig lijkt daar nog geen einde aan te komen. Wanneer je thuiswerkt, is het wel handig om in het bezit te zijn van de juiste apparatuur, zoals deze Trust Taxon QHD Webcam.

En het mooie van deze Trust Taxon QHD Webcam, is dat we hem in samenwerking met de uitgever mogen weggeven. Op die manier ben je tijdens het thuiswerken in je videocall een stuk beter in beeld en dat is weer fijn voor je collega’s.

Win de Trust Taxon QHD Webcam

De Trust Taxon QHD Webcam is dus een hoogwaardige webcam die we mogen weggeven. Hij maakt gebruik van een 2560×1440 (QHD) resolutie met 30 frames per seconden. Hij ondersteunt daarnaast ook een 720p HD en een 1080p Full HD resolutie. De webcam beschikt over een glazen groothoeklens met autofocus. Deze moet er voor zorgen dat je altijd goed in beeld bent. Met twee geïntegreerde microfoons wordt je geluid goed opvangen, waardoor de mensen waarmee je in een call zit je goed kunnen horen. Er zit verder een privacy-filter op de webcam, waardoor je niet te zien bent wanneer je dat liever niet wilt. Met de universele standaard kun je hem op je bureau zetten of een statief, waarbij het wel even belangrijk is dat die laatste niet bij de verpakking zit.

Kortom, een webcam die van alle markten thuis is. En het mooie van dit alles, is dat je de Trust Taxon QHD Webcam bij ons kunt winnen. Om daar kans op te maken, vragen we je om eerst even naar onze Instagram-pagina te gaan en die te liken. Wanneer je dat hebt gedaan, vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee doet met deze give-away. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

Meer over de webcam

Wil je meer weten over deze webcam? Bezoek dan hier de website met alle informatie.

Smartphone of camera als webcam? Alle mogelijke manieren op een rij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen