Win de Pokémon Trading Card Game: Sword & Shield—Battle Styles

Games Jelle van Es 2 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Na alle jaren is de Pokémon Trading Card Game nog altijd waanzinnig populair. Fans vinden het heerlijk om hun verzameling uit te breiden of om de game te spelen tegen andere liefhebbers van de game.

Bovendien krijgt de Pokémon Trading Card Game regelmatig een uitbreiding met een lading aan nieuwe kaarten. In maart verscheen de Sword & Shield—Battle Styles-uitbreiding en die geeft je weer heel wat nieuwe mogelijkheden. En die uitbreiding kunnen wij nu weggeven.

Win de Pokémon Trading Card Game: Sword & Shield—Battle Styles

De nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding in de vorm van Battle Styles is gebaseerd op de meest recente Pokémon-game Sworld en Shield. De uitbreiding komt met de Single Strike Style, dat krachtige en keiharde aanvallen lanceert waarmee een tegenstander met één klap uitgeschakeld kan worden, en Rapid Strike Style, dat gebruikmaakt van uitgekookte en technische aanvallen waarmee een tegenstander aangevallen kan worden wanneer hij dat het minst verwacht​. Single Strike Style en Rapid Strike Style verschijnen bij bepaalde Pokémon en bij Trainer- en Energy-kaarten. Hiermee kunnen Pokémon met de betreffende Battle Style ondersteund worden en kunnen spelers een Single Strike- of Rapid Strike-deck samenstellen.

Eén van de nieuwe kaarten (Afbeelding: The Pokémon Company)

Met de Sword & Shield—Battle Styles-uitbreiding zijn er 60 Battle Style-kaarten, zoals Single Strike Urshifu V, Rapid Strike Urshifu V, Single Strike Urshifu VMAX en Rapid Strike Urshifu VMAX. Er zijn 12 Pokémon V en 16 full-art Pokémon V-kaarten, 6 Pokémon VMAX-kaarten, 19 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten en tot slot 2 Special Energy-kaarten. En het mooie van dit alles? Je kunt er flink aantal bij ons winnen.

Zo doe je mee

In totaal hebben we drie starter decks en negen booster packs om weg te geven. Om hier kans op te maken, vragen we je om naar onze Instagram-pagina te gaan en die te volgen in het geval je dat nog niet hebt gedaan. Heb je dat gedaan? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op dit pakket en een screenshot dat je ons volgt. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

De Pokémon Trading Card-game spelen is verrassend leuk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen