Netflix: deze kerstfilms en -series komen naar de streamingdienst

Films & Series Jeroen Kraak 6 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Sinterklaas is nog niet eens in het land, maar bij velen begint het kerstgevoel al te kloppen. Netflix komt met veel content.

Jingle Bells, laten we maar stoppen met zingen, want dat kunnen we niet. Wat we wel kunnen is jou vertellen welke kerstfilms en -series binnenkort te zien zijn op de streamingdienst. Wij zetten ze voor jou op een rijtje zolang je niets meer hoeft te missen.

Netflix Films

Father Christmas Is Black – 7 november

Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familieleven wanneer hun lang verloren vader opeens in hun chique, voorouderlijke landhuis verschijnt voor kerst. In deze Netflix-film zie je onder andere grootheden als John Cleese en Kelsey Grammer.

The Princess Switch 3: Romancing the Star – 18 november

In deze Netflix-film zien we Vanessa Hudgens in verschillende rollen. Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, zoekt de koninklijke familie hulp van een brutaal nichtje. Deze moet vervolgens met haar ex samenwerken. Komt er een heuze kerstromance?

A Castle For Christmas – 26 november

De beroemde auteur Sophie Brown reist naar Schotland om een kasteel te kopen, maar de eigenaar wil deze niet verkopen aan een buitenlander. Het paar botst contant. Kunnen zij een oplossing vinden?

De Familie Claus 2 – 7 december

De eerste versie van De Familie Klaus was een succes, dus komt Netflix met een tweede deel. Jules heeft kerst weer helemaal omarmt en dus gaat hij samen met zijn opa aan de slag om iedereen mooie feestdagen te geven. Het loopt op rolletjes, totdat Jules een brief ontvangt met een bijzondere vraag.

Netflix Original kerstseries

Christmas Flow – 17 november

Wat is er nu nog romantischer dan kerst? Precies, kerst in Frankrijk, of zoals ze het in hun land noemen: Noël. In deze Netflix-serie bloeit er tijdens kerst een relatie op tussen een bekende rapper en een journalist. Kunnen ze het samen redden ondanks hun verschillen?

Blown Away: Christmas – 19 november

Dit is een soort Heel Canada Bakt op Netflix, maar dan met glasblazen. Goed, begrijp je het nog? In deze wedstrijd moeten ze feestelijke kerststukken ontwerpen. De winnaar krijg 10.000 dollar en mag hetzelfde bedrag geven aan een goed doel.

Elves – 28 februari

Wat is kerst zonder Elfjes? Ja nog steeds kerst, maar dan met de kerstman en rendieren. Desondanks horen ze er toch wel bij. In deze serie op Netflix gaat een familie naar een afgelegen Deens eiland om hun banden te versterken tijdens kerst. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap. Wanneer de familie een baby elf vindt en meeneemt wordt het evenwicht op het eiland verstoord en volgt er een strijd tussen leven en dood.

En verder op Netflix met kerst

Films

  • 2/12 Singles All the Way
  • 6/12 Deavid and the elves
  • 16/12 A California Christmas: City Lights
  • N.n.b. A Naija Christmas

Series

  • 3/12 The Great British Baking Show: Holidays: Seizoen 4
  • N.n.b How To Ruin Christmas: Seizoen 2

Netflix Kids & Family

  • 23/11 Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn
  • 24/11 Robin Robin
  • 3/12 Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis
  • 14/12 StarBeam: Beaming in the New Year

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen