Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 4 feb 2021

Netflix komt met nieuwe Original met bekende namen uit Undercover

Netflix heeft vandaag haar plannen bekendgemaakt voor haar Nederlandse Originals. Daarin zien we nieuwe en vertrouwde namen terug.

Netflix groeit hard en dat komt niet alleen door alle Amerikaanse content. De internationale series en films maken een steeds groter onderdeel uit van het aanbod. Zo kennen we natuurlijk allemaal grote successen als Dark en La Casa de Papel. Recent wist Netflix flink te scoren met Lupin. De Franse Original is een van de meest populaire series van het moment.

Een nieuwe Nederlandse Original op Netflix

Ook in Nederland weet Netflix een groot publiek te trekken. Wat te denken van Undercover. De serie met Tom Waes en Frank Lammers in de hoofdrol kent een grote groep fans. Netflix heeft al een aantal zaken aangekondigd, maar komt nu met nog meer.

Wat het meest opvallende nieuws is, is dat er een nieuwe Nederlandse Netflix Original naar het platform komt. Het gaat om een komedie die gemaakt wordt door bekende namen. Zo zijn Anna Drijver, Elise Schaap en Jelle de Jonge verantwoordelijk voor het co-produceren van de serie. De eerste twee kennen we natuurlijk al uit Undercover.

Netflix vertelt het volgende over de productie: “De serie vertelt het verhaal van Michelle (Elise Schaap) en haar obsessie om influencer te worden. Michelle raakt verslaafd aan online erkenning en gaat daarvoor steeds verder. Hierdoor verblind, maakt ze de relaties met familie en vrienden kapot. Hoeveel volgers ze ook krijgt, het lijkt de leegte die ze voelt niet op te vullen. Maar ‘following’ gaat boven familie en niks gaat boven de lifestyle en de likes…” De serie is vanaf 2022 te zien op Netflix.

Misfit krijgt een serie

Ook is er goed nieuws van fans voor Misfit. Vanaf 23 is Misfit 3 op Netflix te zien en komt het tevens met een spin-off serie. Daarin maakt de vriendengroep een eigen musical. De Nederlandse titel krijgt in veel landen ook remakes.

Naast deze Originals komt de rode N ook met andere mededelingen. Zo wisten we natuurlijk al dat Undercover spin-off Ferry eraan komt. Deze moet in 2021 beschikbaar zijn, al maakt Netflix geen releasedatum bekend. Ook weten we al even dat Forever Rich eraan komt. Deze zie je vanaf eind 2021 op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix komt met nieuwe Original met bekende namen uit Undercover
Sluiten