Daniel Koster
Daniel Koster Culture 30 nov 2016

Yes! Netflix laat je (eindelijk) je favo films en series offline kijken

Yes yes yes! Wij deden letterlijk een vreugdedansje toen we dit nieuws voorbij zagen komen. En dan ook net voor kerst, wat is dit winnen zeg. Netflix heeft namelijk offline kijken beschikbaar gemaakt!

Ook zonder internet kunnen Netflixen

Netflix offline kijken

We hebben allemaal wel die situatie gehad. Je zit bijvoorbeeld in de auto, trein of het vliegtuig. Dan is een aflevering van je favoriete serie checken het ideale tijdverdrijf. Maar ja, dat kost dan weer data. En Wifi in de trein of vliegtuig, dat is duur of werkt niet.

Gemakkelijk en snel

Wat je nu kunt doen is dé oplossing. Via jouw Android- of iOS-apparaat (tablets en smartphones dus) dien je de applicatie te downloaden. Vervolgens kun je meteen zoeken op de films en series die de functie ondersteunen. Dat is nu nog voor een selectie het geval, maar zal vast gauw verder worden uitgerold.

Je kunt denken aan ‘House of Cards’, ‘Narcos’, ‘The Crown’ en meer. Je vindt dan naast elke aflevering een pijltje. Wanneer je daarop drukt begin je met downloaden. Voilá, zo simpel is het. Het beste is dat het geen extra kosten vereist #winning. Nu nog genoeg batterij regelen en je kunt naar hartenlust series en films kijken zonder je zorgen te maken over je data.

Netflix, we love you!

Netflix, wat zijn wij toch blij met jullie. Netflix offline kijken is weer een extra reden om van de dienst gebruik te maken én steekt een stokje voor illegaal downloaden . Wil jij wat inspiratie opdoen van de series die je (offline) moet gaan kijken? Deze science films, series en docu’s zijn tof, en ook deze Britse series zijn het kijken waard.

Reageer op artikel:
Yes! Netflix laat je (eindelijk) je favo films en series offline kijken
Sluiten