Netflix weet het zeker: deze horror kan de populairste serie ooit worden!

Films & Series Jeroen Kraak 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Op Netflix staat nu een heel bijzondere serie die je volgens de streamingdienst moet kijken. De titel is zelfs populairder dan La Casa de Papel.

Dat Netflix ontzettend veel series en films uit verschillende landen heeft is algemeen bekend. Zo kunnen we binnenkort genieten van een nieuw seizoen Undercover en kunnen we niet wachten op nieuwe afleveringen van Lupin en La Casa Papel. Er staat nu een nieuwe titel op Netflix waarbij de streamingdienst grote verwachtingen heeft.

De populairste serie ooit op Netflix?

We hebben het over Squid Game. Hoewel de naam van deze serie Engels is, komt deze uit Zuid-Korea. De serie heeft volgens co-CEO Ted Sarandos “Een zeer goede kans om Netflix populairste en grootste show ooit te worden”. Het wordt volgens hem sowieso de grootste niet-Engelse serie in de wereld. Daarmee gaat hij er dus vanuit dat Squid Game groter wordt dan La Casa de Papel en Lupin.

Grote beweringen dus van Sarandos, maar met cijfers komt hij niet zoals we van Netflix gewend zijn. De serie is pas sinds 17 september online, dus we zijn nu elf dagen verder. Het zegt dus wel wat dat Netflix nu al weet dat de serie een succes wordt.

Toch gaat Netflix nu vaker cijfers delen. Dat deed het gisteren al door de populairste films en series te tonen. In dit bericht van onze collega Wesley lees je er meer over.

Dit is Squid Game op de streamingdienst

Natuurlijk ben je nu benieuwd waar Squid Game over gaat. In de serie nemen honderden berooide mensen de uitnodiging aan om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar de kans is ook enorm groot om het er niet levend van af te brengen. Kortom een typische Koreaanse horror/thriller-serie die het kijken zeker de moeite waard is op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!