Netflix: dit zijn de populairste series en films van afgelopen week

Films & Series Jeroen Kraak 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Ferry de film kwam afgelopen week naar Netflix, maar is het ook de populairste titel? Wij zetten de meest bekeken shows op een rij.

Afgelopen week kwam er weer veel nieuwe content naar Netflix. De belangrijkste nieuwkomer voor ons is natuurlijk Ferry de Film. Het is de titel waar Nederland naar uitkeek. Welke series en films zijn nog meer vaak bekeken? Hier komen ze.

Ferry en Undercover scoren

Natuurlijk staat Ferry bovenaan in de Netflix top tien van Nederland. Het mag geen verrassing heren dat de titel al het andere in ons land weet te verslaan. In tegenstelling tot het tweede seizoen van Undercover zien we nu vooral Frank Lammers en Elise Schaap. Overigens zien we de serie zelf ook terug in het lijstje door de film. Deze staat op plaats vier. Wil je weten wat wij van de titel vinden? Check dan onze review!

Films met een matige beoordeling

Op plaats twee staat een andere bijzondere Netflix-film die pas is uitgekomen. Het gaat om The Woman in the Window. De titel gaat over een psycholoog die aan huis is gebonden door pleinvrees. Het zorgt ervoor dat ze geobsedeerd raakt door haar buren en wil vanachter het raam een misdaad oplossen. Echt hoog weet het niet te scoren op IMDb en Metascore.

Hetzelfde geldt voor de nieuwe film die op plaats drie staat. I Am All Girls weet ook niet echt te overtuigen op IMDb met een 5,4. Het verhaal klinkt dan ook een beetje cliché: een rechercheur die een band krijgt met een seriemoordenaar. Ze hebben het doel om een kinderhandelnetwerk op te rollen.

Een Spaanse topserie op Netflix

De Netflix top vijf wordt gecompleteerd door El Inocente. Deze Spaanse miniserie gaat over een man die belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Als hij de liefde en vrijheid vindt brengt een telefoontje hem terug in de nachtmerrie. In tegenstelling tot andere titels in deze lijst, weet El Inocente wel hoge ogen te gooien. De Spaanse thriller scoort 8.0 op IMDb.

La Casa de Papel: 6 dingen die we weten over seizoen 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen