De kipnugget van Netflix is goud waard met 100% RT-score

Films & Series Lucas van de Wetering 29 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

In een Netflix-serie verandert er iemand in een kipnugget. Dit diepe tranentrekkende verhaal heeft 100% gekregen op Rotten Tomatoes.

Het is lastig voor een film of serie om een perfecte score te krijgen op Rotten Tomatoes. Dit betekent dat alle critici de film of serie extreem goed moet vinden. Maar Netflix heeft het nu weer voor elkaar gekregen.

En de nieuwste Netflix-serie die deze beoordeling heeft gekregen is zeker uniek. Het verhaal van deze perfect beoordeelde serie gaat over een vrouw die verandert in een kipnugget. Dat is zeker een originele storyline.

Chicken Nugget op Netflix

De Netflix-serie heeft zeker een bijpassende naam, hij heet Chicken Nugget. De mysterie-komedie kwam uit op 15 maart van dit jaar. Het verhaal gaat over een vrouw die in een kipnugget verandert door een mysterieuze machine die haar eigenlijk hoort te helpen met haar vermoeidheid.

Die vrouw in de Netflix-serie heet Choi Min-ah. Maar gelukkig gaan twee mannen zoeken naar een oplossing. De vader van het kipnugget-meisje werkt samen met haar aanbidder om Choi terug te veranderen in een mens. Maar tijdens deze missie krijgen ze te maken met veel geheimen en mysteries.

Perfecte Rotten Tomatoes score

Al klinkt het verhaal wellicht raar, de serie heeft wel een 100% score op Rotten Tomatoes weten te bemachtigen. Dat is hoger dan recente hit-series zoals Fallout of 3 Body Problem. En het houdt deze score ondertussen al een paar maand hoog.

Miniserie Baby Reindeer op Netflix had ook tijdelijk een 100% score op Rotten Tomatoes, maar zoals veel series is deze score wat gezakt na een tijdje. Dat Chicken Nugget na een paar maanden nog steeds een 100% score heeft is dus redelijk speciaal. Alleen de audience score van de Netflix-serie is iets lager, deze zit op 67%.

Netflix heeft wel vaker vage series, maar Chicken Nugget gaat wel een stapje verder. De serie heeft één seizoen met tien afleveringen. Iedere aflevering duurt ongeveer een half uur. Als je de serie nou heel interessant vindt klinken, kan je hem streamen op Netflix.

Deze bovennatuurlijke detective-serie op Netflix is perfect voor Sherlock Holmes-fans

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen