Netflix heeft de ideale verrassing voor Nederlandse Stranger Things-fans

Films & Series Jeroen Kraak 22 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van Stranger Things? Dan heeft Netflix een unieke verrassing voor je. Je kunt nu zelf de horrorwereld ervaren.

Stranger Things is een van de populairste series van Netflix. De serie heeft in de afgelopen jaren een enorme fanbase opgebouwd. Ook in Nederland heeft de show veel fans. Voor hen heeft Netflix nu een heel speciale verrassing.

Stranger Things in Nederland

Ter ere van seizoen 4 Volume 2 heeft Netflix een speciaal evenement georganiseerd rond Stranger Things. Je kunt binnenkort door verschillende kamers van het Creel House lopen. Iets wat het al eerder deed in steden als New York en Londen. Nu is ons land aan de beurt. Waar precies laat Netflix nog niet weten, maar het is ergens in het midden van Nederland.

The Umbrella Academy seizoen 3: dit zeggen de recensies

Helaas zit er wel een maar aan. Het Creel House is alleen op 28 en 29 juni te bezoeken en dus is de toegang beperkt. Netflix wil alleen de allergrootste fans toegang geven. Zij moeten een 11-cijferige code kraken om kans te maken op toegang tot het huis. Daarvoor hebben de fans de tijd tot vrijdag 24 juni 23:59 uur. Zij moeten met hun kennis verschillende vragen beantwoorden over Stranger Things. Als alles antwoorden goed zijn, krijgen zij de code. Meer informatie daarover vind je hier.

Wachten op het tweede deel

Het evenement is natuurlijk door Netflix georganiseerd om het nieuwe deel van Stranger Things in de schijnwerpers te zetten. Het vierde seizoen speelt zich zes maanden af na The Battle of Starcourt. De vriendengroep worstelt met de nasleep van de gebeurtenis en wordt van elkaar gescheiden. Daarnaast zijn er ook de uitdagingen op de middelbare school. In deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging. Daarachter zit een gruwelijk mysterie. Dat is de enige kans om een einde te maken aan de verschrikkingen in de Upside Down.

Het eerste deel van seizoen 4 is al te zien op Netflix. Het tweede zie je vanaf vrijdag 1 juli.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen