Netflix geeft The Witcher een prequel en komt met eerste beelden

Films & Series Jeroen Kraak 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt een prequel van The Witcher aan. Netflix toont nu de eerste beelden van de serie die zich voorafgaand aan de huidige show afspeelt.

Krijg je niet genoeg van The Witcher? Wij ook niet. Gelukkig hoef je het niet zo lang zonder de serie te doen als de vorige keer, want er komt namelijk een prequel aan. Netflix gaat het universum rond de wereld uitbouwen en komt volgend jaar al met een nieuwe serie.

Goed nieuws voor fans van The Witcher

Heb je The Witcher seizoen 2 uitgekeken, dan heb je de eerste beelden van de nieuwe prequel Blood Origin al gezien. Deze verscheen als post-credit scène. In de serie zien we de gebeurtenissen die leiden tot het ontstaan van de Witchers, zo’n 1.200 jaar voor de huidige gebeurtenissen. Netflix noemt de show zelf “een epische prequel die de eerste prototype witcher laat zien en leidt naar de Conjunction of the Spheres”. Iets waar je wellicht al van hebt gehoord tijdens het tweede seizoen van The Witcher.

In de teaser zien we onder andere Michelle Yeoh als sword elf. De video ziet er goed uit, maar echt heel veel is er nog niet uit op te maken.

Netflix gaat Disney en HBO achterna

Netflix hoop hetzelfde te doen als wat Disney en HBO Max bij andere series en films doen. Zo kennen we inmiddels de verschillende verhalen uit het Marvel Cinematic Universe en het Star Wars-universum en werkt HBO op dit moment heel hard aan een tweede serie in de Game of Thrones-wereld.

Overigens wort Blood Origin alweer de derde titel in de wereld van The Witcher. Naast de hoofdserie is er al een animatiefilm uitgekomen met de naam Nightmare of the Wolf. Deze is al op Netflix te zien. Wanneer Blood Origin naar de streamingdienst komt is nog onbekend, maar het moet ergens in 2022 zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen