Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix showt eerste trailer van derde seizoen Formula 1: Drive to Survive

We moeten nog even wachten op het nieuwe Formule 1-seizoen. Gelukkig is er voor die tijd Formula 1: Drive to Survive. Netflix dropt vandaag de trailer.

De Formule 1 kunnen we eigenlijk al jaren saai noemen op een aantal races na. Veruit in de meeste gevallen rijdt Lewis Hamilton van begin tot eind helemaal vooraan en kan de rest alleen maar dromen op een kans. Gelukkig lukt het Max Verstappen af en toe om de alleenheerschappij van de zilveren pijlen te doorbreken.

Formula 1: Drive to Survive komt er weer aan

Gelukkig zorgt Netflix voorafgaand aan elk seizoen wel voor wat spanning. Het brengt nu voor de derde keer Formula 1: Drive to Survive. Het begint een traditie te worden. Een soort formation lap voor de rest van het seizoen.

Het vorige seizoen was natuurlijk bijzonder te noemen. Alle teams waren al in Australië toen besloten werd dat er niet gestart kon worden. We weten inmiddels allemaal waarom: corona. Natuurlijk waren de camera’s van Netflix daarbij en zien we hoe het beleefd werd bij de teams.

Genoeg te vertellen

In de trailer van Formula 1: Drive to Survive zien we een aantal interessante zaken voorbijkomen die we zeker van dichterbij willen zien. Natuurlijk is er aandacht voor het ongeluk van Romain Grosjean. Maar wat ook wat belooft te worden is het vertrek van Sebastian Vettel. Er zijn weer genoeg politieke spelletjes op de paddock gaande waarbij we door de nieuwe serie een iets beter beeld krijgen.

Toch is er een grote afwezige in de trailer. We zien alle hoofdrolspelers tijden interviews, behalve eentje: Max Verstappen. Hoewel er wel fragmenten zijn te zien, ontbreekt hij toch met een interview. Dat is overigens niet heel raar te noemen. Eerder liet de Nederlandse coureur al weten dat hij geen grote fan is van Formula 1: Drive to Survive. Hij vindt dat er te veel geknipt en geplakt wordt in de serie.

Op deze datum kun je gaan bingen op Netflix

Je moet nog wel even wachten op Formula 1: Drive to Survive, want pas vanaf 19 maart zie je de serie op Netflix. Gelukkig kun je al eerder in de stemming komen voor het nieuwe seizoen, want vanaf 12 maart zullen de eerste testen plaatsvinden in Bahrein.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!