Netflix onthult nieuwe trailer van Jupiter’s Legacy (en Marvel kan inpakken)

Films & Series Jeroen Kraak 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Jupiter’s Legacy komt naar Netflix en dat belooft een waar spektakel te worden. Aan de trailer te zien krijgt Marvel concurrentie.

Disney brengt nu de ene na de andere superheldentitel naar haar streamingdienst Disney+. Netflix kan natuurlijk niet achterblijven. Met The Umbrella Academy heeft het natuurlijk al een serie rondom superhelden en daar komt er nu nog een bij. Maak kennis met Jupiter’s Legacy.

Superhelden zijn hot

Superhelden lijken populairder dan ooit bij de streamingdiensten. Zo heeft Disney+ natuurlijk The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision en ook Amazon Prime Video heeft met The Boys een echte kaskraker in huis. Netflix doet het zeker niet slecht met The Umbrella Academy, maar Jupiter’s Legacy lijkt nog echt een stapje verder te gaan.

Vandaag toont Netflix de eerste trailer van Jupiter’s Legacy en die is echt spectaculair. Het doet ons natuurlijk meteen denken aan Marvel. We zien wat meer over de achtergronden van de superhelden. Tegelijkertijd zit de nieuwe trailer ook vol actie. Toch blijven er ook genoeg vragen over.

Jupiter’s Legacy op Netflix

Gelukkig geeft Netflix zelf wat meer informatie over Jupiter’s Legacy. De streamingdienst beschrijft de serie als volgt: “De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die ze zichzelf opleggen.”

In Jupiter’s Legacy zien we ook de nodige topnamen in de serie. Zo maken Josh Duhamel, Leslie Bibb (Iron Man), Ben Daniels (House of Cards) en Elena Kampouris (Before I Fall) deel uit van de cast.

Wij kunnen niet wachten, maar toch zullen we dat wel even moeten doen. De serie is vanaf 7 mei te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen