Vergeet Netflix en kijk je films voortaan volledig gratis op YouTube!

De oorlog om streamingdiensten is losgebarsten. Netflix, Disney en Amazon nemen het met elkaar op om de harten van de consument te winnen. Maar waar er drie strijden om jouw centen, is er een partij die films gewoon gratis aanbied. Vergeet Netflix en kijk deze 10 films volledig gratis op YouTube!

Gratis films op YouTube

Het is allemaal een beetje kort door de bocht, maar wel de realiteit. Er zijn heel veel mensen die gebruik maken van diensten als Netflix en Disney+. Ook zijn er heel veel mensen die liever niet maandelijks een bedrag kwijt zijn aan al die verschillende diensten. Want wil je anno 2020 film a zien moet je naar Disney+ en schakel je vervolgens naar Netflix voor film b. Er zijn veel diensten, voor veel content en de keuze is niet altijd even makkelijk.

Daarom is het des te leuker om te zien dat er een aantal films zijn die je gewoon volledig op YouTube kan bekijken. En net zoals dat is bij het bekijken van kattenfilmpjes, rekent Google daar helemaal niets voor. Of het helemaal netjes is van gebruikers om hele films op YouTube te zetten is een tweede, maar ze staan wel degelijk online.

Nu is er wel alleen een maar te vinden omtrent het hele verhaal: films verdwijnen nogal snel. We zouden je nu dus een lijst kunnen vinden met alle titels die te bekijken zijn, maar voor je het door hebt zijn ze snel weer foetsie. Daarom is de volgende tip veel nuttiger.

Zo bekijk je het aanbod

Op Reddit verzamelen actieve gebruiker alle volledige films die op YouTube te zien zijn. En het fijne daaraan is dat deze lijst constant bijgehouden wordt. Al jaren. Dat betekent dus niet alleen dat je uberhaupt uitgekeken bent op YouTube, maar ook dat je niet thuiskomt van een koude kermis. Dode links worden namelijk direct van de pagina afgehaald.

Daarnaast is in de reacties te zien hoe goed de video op YouTube precies is. Soms valt de beeldkwaliteit wat tegen of is er vervelende ondertiteling die je niet uit kunt zetten. Kortom: op YouTube zijn een hoop films volledig te bekijken voor nul, nada en noppes. En welke films dat precies zijn, check je op deze Reddit-pagina!

Reageer op artikel:
Vergeet Netflix en kijk je films voortaan volledig gratis op YouTube!
Sluiten