Pokémonfans opgelet: op deze datum kun je New Pokémon Snap verwachten

Games Sam Dille 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De oudere Pokémon fans onder ons kennen de game Pokémon Snap vast nog wel. Het is een bijzonder ontspannende game waarbij je foto’s maakt van je favoriete Pokémons. Gelukkig komt er 22 jaar na de release een gloednieuwe opvolger uit genaamd New Pokémon Snap. Nintendo maakte afgelopen donderdag bekend dat fans de game vanaf 30 april kunnen verwachten.

Nintendo kondigde vorig jaar al aan te werken aan een opvolger van de fotografie-game uit 1999. De nieuwe game gaat zich afspelen in een regio genaamd Lental en er is weer volop ruimte om foto’s te maken van 200 verschillende Pokémons in hun natuurlijke habitat. De nieuwe regio zit vol met oerwouden, woestijnen en stranden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het in New Pokémon Snap vinden.

New Pokémon Snap blijft dichtbij het origineel

Als je kijkt naar het persbericht over New Pokémon Snap, lijkt het er sterk op dat je de game op precies dezelfde manier speelt als de originele versie. Hierbij gebruiken spelers eerst aas om de Pokémon te lokken, waarna ze zo goed mogelijk proberen om het diertje vast te leggen. Vervolgens krijg je cijfers van de professor waar jij onderzoek voor doet. Wat echter nieuw is aan de sequel is dat sommige Pokémons en vegetatie in de Lenta-regio een speciale gloed hebben. Dit heeft het ‘Illumina-fenomeen’, waar we binnenkort meer over zullen leren.

Bekijk hier de nieuwste teaser van New Pokémon Snap:

Nintendo doet het goed dit jaar

Hoewel Nintendo nog steeds niks heeft laten horen over een Nintendo Direct Event, worden er dit jaar toch een aantal interessante nieuwe titel released. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, Bravely Default II en Monster Hunter Rise zijn allemaal in de komende twee maanden te verwachten. New Pokémon snap maakt deze lijst helemaal compleet.

Naast al deze gloednieuwe titels gaan er ook geruchten dat in 2021 een nieuwe Nintendo Switch console op de markt gaat komen. Hier lees je alles wat we tot nu toe over de opvolger weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen