Big Brother-bewoner verlaat het programma na ophef

Films & Series Jeroen Kraak 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Big Brother-bewoner Theo heeft donderdag het huis en dus ook het programma verlaten. Hij kwam in opspraak vanwege zijn gedrag.

Het programma Big Brother is nu een kleine twee weken bezig. Misschien wel de meest opmerkelijke bewoner was Theo. Hij is een echte Amsterdammer met het hart op de tong. Hij houdt zijn mening dan ook nooit voor zich en flapt alles eruit. Dat zorgde soms voor pittige situaties.

Ophef in Big Brother

Vooral het grove taalgebruik van de 54-jarige Amsterdammer zit de Big Brother-makers dwars. Ook gaf hij medebewoonster Els een lapdance. Vanwege het ongewenste gedrag besloot RTL om deze niet op televisie uit te zenden. Theo kreeg hiervoor van de programmaleiding een waarschuwing en was daarna zichtbaar aangeslagen.

Na het krijgen van de waarschuwing had hij ook geen zin om te eten en veranderde zijn houding. Het viel hem zwaar en dus ging hij in gesprek met de medekandidaten van het programma. Hij liet weten zich niet gelukkig te voelen in het huis en zich erg te vervelen. Daarnaast miste hij ook zijn familie. Hoewel zijn enige doel was om het programma te winnen, besloot hij toch om afscheid te nemen van Big Brother.

Big Brother Theo
Theo zien we niet terug in het huis. (Afbeelding: RTL/Ingo Cali)

Terror Theo verlaat het huis

Theo stond al in het huis bekend om zijn gedrag tijdens Big Brother. Al op de eerste dag ging hij verschillende discussies aan. Door fans van het programma werd hij al snel Terror Theo genoemd. Hoewel hij deze week niet genomineerd werd voor eliminatie lieten een aantal bewoners weten het gedrag toch aardig beu te worden.

Vandaag is de live-uitzending van Big Brother en zal er een bewoner weg worden gestemd. Of het vertrek van Theo daarop invloed gaat hebben is nog onbekend. Wellicht mogen nu beide bewoners gewoon in het Big Brother-huis blijven. Het wordt dus hopen voor Els en René dat ze in het programma mogen blijven en zo kans maken op de prijzenpot. Het programma is 24/7 te zien op Videoland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen