Maak kennis met de nieuwe Ring Video Doorbell Pro 2

Smart Home Jelle van Es 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Ring, het bedrijf dat super veel irritant reclames op televisie uitzendt, heeft deze week de Ring Video Doorbell Pro 2 aangekondigd. En deze nieuwe videodeurbel moet weer net even iets beter zijn dan het huidige model.

De Ring Video Doorbell Pro 2 is volgens het bedrijf de nieuwe premium videodeurbel. Hij komt met 3D-bewegingsdetectietechnologie met radar, nachtzicht in kleur en diverse privacyfuncties. We zetten alles even op een rij.

De Ring Video Doorbell Pro 2 komt er aan

De Ring Video Doorbell Pro 2 maakt volgens het persbericht van bedrijf gebruik van radartechnologie om objecten zeer nauwkeurig te kunnen detecteren. Het is tevens mogelijk om zelf in testellen op wat voor grens je wilt dat de deurbel je een bericht geeft dat er iets gebeurt. Zodra er iemand over deze grens gaat, dan wordt hij actief en krijg je een bewegingsmelding op je smartphone. Ook ondersteunt hij een nieuwe vogelperspectief-functie, die een overzichtsweergave van het terrein van de huiseigenaar biedt. De technologie laat zien waar bewegingsgebeurtenissen beginnen om specifieke tijdscontext te geven aan de gebeurtenis. Kortom, als gebruiker heb je dus meer overzicht en controle.

Ring Video Doorbell Pro 2
De nieuwe deurbel (Afbeelding: Ring)

De Video Doorbell Pro 2 is een bedrade deurbel, die je dus wel even moet gaan installeren. Qua video maakt hij gebruik van een 1536p resolutie (dat is weer eens iets anders) en moet je van top tot teen kunnen zien wie er voor de deur staat. Dat laatste is handig als een pakketbezorger besluit een pakketje voor de deur te zetten. dan zie je die als het goed is ook daadwerkelijk staan.

Hij komt in maart uit

Het is nog even wachten op de Video Doorbell Pro 2. Op dit moment staat hij gepland voor een release op 31 maart. Hij krijgt daarbij een adviesprijs van 249 euro en is onder andere te bestellen bij Amazon, maar ook bij Ring zelf.

Haal alles uit jouw Ring Video Doorbell met behulp van deze 10 tips

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen