Netflix-concurrent kondigt nieuwe seizoenen van succes-serie Frasier aan

Films & Series Jeroen Kraak 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Frasier is een van de beste sitcoms die ooit op televisie is geweest. De serie krijgt na 17 jaar weer nieuwe afleveringen.

Als je in de jaren ’90 bent opgegroeid, kun je je vast nog wel Frasier herinneren. De serie over radiopsycholoog Frasier Crane en zijn broers Niles draaide tussen 1993 en 2004 en was zeer succesvol. In totaal wist het 37 Emmy Awards in de wacht te slepen. Nu krijgt het een vervolg op de nieuwe streamingdienst Paramount+.

Frasier komt terug

De grote ster uit Frasier is natuurlijk Kelsey Grammer. Hij is al sinds 2018 bezig om een reboot van zijn serie te krijgen. Nu is het dan eindelijk gelukt, want de serie komt naar Paramount+. Zelf gaat hij dan ook weer in de serie spelen. Het is nog onbekend of andere personages als broer Niles (Dabid Hyde Pierce), huishoudster Daphne Moon (Jane Leeves) en producer Roz Doyle (Peri Gilpin) weer van de partij zijn. Helaas zullen we de vader van Frasier sowieso moeten missen, want acteur John Mahoney overleed in 2018.

Frasier gaat over de gelijknamige radiopsycholoog die zelf de nodige problemen heeft. Hij wil graag samen met zijn snobistische broer Niles bij de jetset van Seattle horen en heeft daar dan ook veel voor over. Zijn inwonende vader en huishoudster Daphne zijn wat volksere types en dat zorgt voor de nodige komische situaties.

Back to the 90’s

De terugkeer van series uit de jaren ’90 lijkt een nieuwe trend te zijn. Natuurlijk kregen Will & Grace en Roseanne de afgelopen jaren weer een vervolg en kunnen we ook nog Sex and the City en The Fresh Prince of Bel-Air verwachten.

Zoals gezegd komt Frasier op Paramount+. De dienst is nu alleen nog in een paar landen beschikbaar. De bedoeling is dat de streamingdienst over de hele wereld wordt uitgerold. Er zijn al plannen voor Nederland, maar wanneer je de dienst hier kunt verwachten is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen