Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Met een laptop van Lenovo ben je klaar voor het nieuwe tijdperk

Het is inmiddels zo helder als glas: we zijn een nieuw tijdperk binnengestapt. Mobiel werken heeft een enorme vlucht genomen. Bij MediaMarkt zijn nu laptops te verkrijgen die helemaal klaar zijn voor de toekomst. En niet alleen op werkgebied.

Goed betaalbaar en heel erg compleet zijn de laptops van Lenovo. Ze zijn snel en krachtig en zeer geschikt voor eigenlijk alles wat je met een laptop maar wil doen. Als je het nieuwe jaar eens goed wil beginnen, maak je met deze laptops een mooie start. We nemen enkele exemplaren met je door.

Ideapad 3

Een ontzettend scherpgeprijsde laptop die krachtig en energiezuinig is. Voor zowel werk als entertainment biedt de laptop voldoende geheugen. Dankzij de Full HD-beeldkwaliteit en het ontspiegelde beeldscherm kijk je hier altijd plezier naar en doe je je ogen een lol. De Ideapad 3 van Lenovo is dun en heeft daardoor een zeer moderne look. En dankzij de geïntegreerde privacy shutter kan de webcam gemakkelijk bedekt worden. Met een simpele beweging sluit je de camera af. Wel zo lekker voor je privacy. En de quick charge functie is superhandig, Na slechts een kwartiertje opladen, kun je zo weer drie uur vooruit!

Flex 5

De Lenovo Flex 5 is een zeer bijzonder exemplaar. Het is een tablet en laptop in 1. Het touchscreen kun je dankzij het flexibele scharnier alle kanten opklappen en draaien en hoe je er ook naar kijkt, je hebt een geweldig beeld. Een laptop die flexibel in gebruik is dus. Met 8GB geheugen en snelle oplaadtijden is dit een uitermate prettige en betrouwbare partner. De Flex 5 is snel, ziet er gelikt uit met toetsbordverlichting en dankzij de luidsprekers met Dolby Audio ben je altijd verzekerd van ultiem geluid. Klaar met werken? Maak van de laptop een tablet, zet even een lekkere film op en bekijk die zonder nare schitteringen of weerspiegelingen op het ontspiegelde scherm.

Bron: MediaMarkt

IdeaPad 5 15

De absolute knaller van Lenovo qua geheugen is de IdeaPad 5 15. Een ware topper onder de laptops. Met 16GB hoef je niet bang te zijn voor vertraging. Het verschil met zijn broertje, de IdeaPad 3, is onder meer dat de 5 lichter en dunner is. Hij is daarbij volledige van aluminium en beschikt over toetsenbord verlichting. Verder is de accu nóg beter. Natuurlijk heeft ook deze laptop de privacy shutter en de quick charge functie, maar qua specs is deze versie wel nog uitgebreider en beter dan de 3. Met de IdeaPad 5 15 schakel je in razend tempo van programma naar programma.

Bron: MediaMarkt

Genoeg plek voor al je bestanden en voor het maken van presentaties is dit je ideale laptop. Maar ook aan de ontspanning is gedacht. Een film kijken op het 15,6 inch ontspiegelde scherm met opnieuw Full HB-beeldkwaliteit, is een feestje.

Allemaal op een rijtje

Wie zich even rustig wil oriënteren, kan alle hedendaagse laptops van Lenovo hier even rustig bekijken. MediaMarkt heeft ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

 

In samenwerking met MediaMarkt

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!