Nieuwe trailers met The Rock, Tom Hanks en veel Netflix-geweld

Er komen weer een hoop nieuwe films aan (ook op Netflix). Om het voor jou allemaal overzichtelijk te houden zetten wij de nieuwste trailers op een rij.

Zoals we deze tijd gewend zijn, komt het nieuws vooral van de streamingdiensten en niet van de grote filmmaatschappijen. Die liggen nog steeds op hun gat nu het vanwege de coronacrisis niet interessant is om films naar de bioscoop te brengen. Gelukkig betekent dat niet dat we lang moeten moeten wachten op goede titels, want op de Netflix en Amazon Prime Video komen er genoeg leuke films.

The Map of Tiny Perfect Things – Amazon Prime Video

We beginnen met een titel die je snel kunt verwachten op Amazon Prime Video. The Map of Tiny Perfect Things is een film die je kunt vergelijken met Groundhog Day en Edge of Tomorrow. Mark beleeft dezelfde dag elke keer opnieuw. In die tijdloop komt hij Margeret tegen die hetzelfde meemaakt. Samen gaan ze op zoek naar de kleine dingen die het leven leuk maken. Ondertussen bloeit er ook nog iets mooi op tussen de twee. Vanaf 12 februari is de film te zien.

News of The World – Netflix

Van Amazon Prime Video gaan we door naar Netflix. Vanaf 10 februari kun je daar genieten van News of the World. In deze western gaat Tom Hanks op pad om de Amerikaanse burgeroorlog te verslaan. Tijdens zijn toch kruist zijn pad met die van Johanna, een tienjarig meisje dat werd ontvoerd door een indianenstam en opgevoed werd als een van hen. Ze wordt tegen haar wil teruggestuurd naar haar haar biologische oom en tante. Hanks probeert het meisje weer thuis te brengen.

Ginny & Georgia – Netflix

En we hebben nog meer Netflix-nieuws. De streamingdienst heeft ook de trailer van Ginny & Georgia uitgebracht. De film gaat over een voormalig tienermoeder en haar stille en verlegen dochter die samen verhuizen naar een klein plaatsje in de Amerikaanse regio New England. Ze hopen daar op een nieuw begin maar in plaats daar van komen geheimen uit het verleden naar boven. Deze film over de band tussen een moeder en haar dochter zie je vanaf 24 februari op Netflix.

The Courier – bioscoop

In dit lijstje hebben we toch nog een film kunnen vinden die in de bioscoop komt. En nee dit is zeker geen kleintje, want topacteur Benedict Cumberbatch schittert hier in. De film is waar gebeurd en gaat over de Britse zakenman Greville Wynne, die de Britse geheime dienst MI6 en de CIA helpt met het infiltreren in het atoomprogramma van de Sovjet-Unie tijdens de Koude oorlog. De man heeft echter geen ervaring als spion. Als je wil weten hoe dit afloopt, moet je naar de bioscoop. Daar is deze film vanaf 19 maart te zien.

Young Rock – NBC

We sluiten dit lijst je af met The Rock. Wat is er nu beter dan een serie Over Dwayne Johnson met The Rock in de hoofdrol. Deze serie gaat over de jonge The Rock, terwijl hij in 2032 voor het presidentschap gaat – bij The Rock verbaast ons niets meer. Uli Latukefu heeft de eer om een jonge Dwayne Johnson te spelen. Deze serie is vanaf 16 februari te zien op NBC. Hopelijk kunnen we deze titel ook snel in Nederland zien.

Wil je weten wat je in februari nog meer te zien is? Hier vind je onze lijst voor Netflix en hier die van Amazon Prime Video.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailers met The Rock, Tom Hanks en veel Netflix-geweld
Sluiten