Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 sep 2021

Nintendo Switch-topgame Bayonetta 3: Nintendo toont eindelijk gameplay

Er zijn inmiddels heel wat toffe games beschikbaar op de Nintendo Switch. En met Bayonetta 3 is er nog een grote game die er voor uitkomt. De game is al jaren geleden aangekondigd, maar nu hebben we eindelijk de eerste echte gameplay van de game.

Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch werd tijdens de meest recente Nintendo Direct getoond. En dat was wel tijd, want al in 2017 werd de game tijdens de toenmalige Game Awards aangekondigd. Doordat we er zolang niks van gehoord hadden, was de kans aanwezig dat hij geschrapt zou worden.

Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch

Maar nu we eindelijk de eerste echte gameplay gezien hebben, is duidelijk dat het allemaal goed gaat komen met Bayonetta 3. Het is de bedoeling dat de game ergens in 2022 op de Nintendo Switch uitkomt. Hoewel de Nintendo Direct ging om games die in de winter uit zouden komen, verwacht ik dat de game pas aan het einde van volgend jaar gaat verschijnen. Maar ik hoop dat de game eerder komt. In de trailer is te zien dat de game zich afspeelt in Japan. Want de strijd vindt plaats in de wijk Shibuya, dat onderdeel is van Tokio. Bekijk de trailer hieronder.

In Bayonetta 3 ga je uiteraard weer aan de slag met de heks Bayonetta, die het opneemt tegen diverse wezens. Naast dat ze gebruik kan maken van haar wapens en ze de mogelijkheid heeft om de tijd te vertragen wanneer ze op tijd wegduikt, is het ook een game die je de mogelijkheid geeft om enorme beesten op te roepen die het dan opnemen tegen de vijanden. Deze keer lijkt het er daarbij op dat je aan de zijde kan vechten van die beesten. In de voorgaande delen waren het een soort passieve superaanvallen.

Stijlvol

Daarnaast oogt Bayonetta 3 op de Nintendo Switch gewoon heel erg stijlvol. En dat hadden we eigenlijk wel verwacht, wat de voorgaande games waren erg strak en gevuld met dikke actie. Wat dat betreft hopen we echt dat hij snel uitkomt. Wil je meer lezen over de spelcomputer van Nintendo? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Kirby gaat Mario achterna met nieuwe Nintendo Switch-game

Reageer op artikel:
Nintendo Switch-topgame Bayonetta 3: Nintendo toont eindelijk gameplay
Sluiten