Nintendo Switch krijgt stilletjes beste Pokémon-kopie tot nu toe

Games Lucas van de Wetering 17 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

De beste Pokémon knock-off genaamd Monster Hunter Stories komt eindelijk naar de Nintendo Switch, en het is een must-play.

Pokémon is een van de grootste franchises op de wereld. De eerste game kwam dan ook al heel wat jaren geleden uit, in 1996. Sinds dien zijn er heel wat nieuwe games uitgekomen en nieuwe fans bijgekomen. De franchise blijft nog steeds groeien.

Maar iedere grote franchise heeft daar zo zijn eigen knock-offs, en Pokémon is daar zeker geen uitzondering van. Maar niet alle knock-offs zijn slecht. Zo komt er binnenkort een fantastische knock-off van Pokémon naar de Nintendo Switch, en het is er een die je wil spelen.

Pokémon knock-off voor Nintendo Switch

De nieuwste remake van de Monster Hunter-franchise speel je op de Nintendo Switch. Met gloednieuwe graphics, maar het oude vertrouwde verhaal. De game is nog niet helemaal geperfectioneerd voor de Nintendo Switch, maar het is zeker goed onderweg.

Zo zijn er nieuwe cutscenes en zijn er ook nieuwe voice-overs in het Engels en in het Japans. Al deze dingen zorgen samen voor een mooi verhaal met ook fijne gameplay, zonder dat je het Monster Hunter gevoel verliest tijdens het gamen. En het beste deel; de Pokémon knock-off is nu al te spelen op je Nintendo Switch.

Monster Hunter

Toch begon de Monster Hunter-franchise niet als een Pokémon knock-off. Toen het eerste spel uitkwam in 2004, moest je tegen monsters vechten om ze af te slachten. Nadat je het monster verslagen had kon je dingen zoals zijn schubben gebruiken om betere wapens te maken.

Toen Monster Hunter Stories uitkwam van de 3DS, ging het pas de Pokémon-kant op. Je werd hier een rider van de monsters, en je moest je eigen monsters gebruiken om andere monsters te verslaan. Toch heeft de Nintendo Switch-game wel zijn hele eigen sfeer, doordat het niet begon als Pokémon knock-off.

Monster Hunter Stories is op dit moment te spelen op de Nintendo Switch. Het is zeker een aanrader als je fan bent van games zoals Pokémon. De game kost 39,99 euro als je hem wil aanschaffen voor de Nintendo Switch.

Deze nieuwe SkyShowtime-serie is een must voor Gladiator-fans

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen