Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 nov 2021

Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe nu voor een bodemprijs

De Nintendo Switch is inmiddels alweer een paar jaar op de markt, maar voorlopig lijkt het er niet op dat de spelcomputer inboet in populariteit. Sterker nog, hij blijft het enorm goed doen.

En daarom is het goed om te zien dat er nu rondom Black Friday een mooie aanbieding is voor de Nintendo Switch. Natuurlijk was de spelcomputer al iets goedkoper geworden door de komst van het OLED-model. Maar nu is hij als bundel echt goed te scoren.

Nintendo Switch-bundel voor weinig

Want als je een Nintendo Switch in huis haalt, dan is de kans groot dat je uiteindelijk aan de slag wil gaan met Mario Kart 8 Deluxe. Dat is toch wel één van de grotere hits voor de spelcomputer en een game die eigenlijk oneindig speelbaar is. In je eentje is het al een zeer fijne titel, maar het wordt helemaal een feest als je samen gaat spelen. Dat kun je dan op de televisie doen, op een enkel systeem, maar misschien is dit wel je tweede Switch en kun je lekker tegen elkaar spelen.

Nintendo Switch bundel met Mario Kart 8 Deluxe
Switch bundel met Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

De bundel waar we het over hebben geeft je ook nog eens drie maanden toegang tot Nintendo Switch Online. Als je dan bedenkt dat de spelcomputer los 280 euro kost, drie maanden Switch Online voor 8 euro te koop is en Mario Kart 8 Deluxe tussen de 42 en 60 euro kost, dan is het mooi om te zien dat deze bundel voor 299 euro verkocht wordt. Bovendien haal je dan het nieuwere model in huis. Dat is zeg maar de versie die gebruik maakt van een verbeterde batterij en er daardoor langer gespeeld op kan worden.

Schaarste verwacht

De aanbieding is nog eens extra interessant, omdat er eigenlijk schaarste op het gebied van spelcomputers wordt verwacht. De productie is nog altijd niet al te hoog en mensen die achter de nieuwe Nintendo Switch OLED hebben gevist, willen waarschijnlijk alsnog een alternatief. Wat dat betreft is dit dus een bundel om snel bij te zijn.

Nintendo Switch voor de kerst scoren? Dan moet je dat nu doen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe nu voor een bodemprijs
Sluiten