Nintendo Switch OLED is nu te koop (en goedkoper dan we dachten!)

Games Jelle van Es 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen week werd de Nintendo Switch OLED door Nintendo onthuld. Het is een nieuw model, die een aantal verschillende voordelen kent. Een aantal daarvan kun je terugvinden in dit artikel.

Toch was er nog één ding onduidelijk bij de onthulling van de Nintendo Switch OLED. We wisten namelijk niet hoeveel de nieuwe spelcomputer zou aan kosten. Op dat gebied is er nu goed nieuws.

Nintendo Switch OLED goedkoper dan verwacht

Het enige dat we van de Nintendo Switch OLED op het gebied van prijs wisten, was dat hij de Verenigde Staten 349 dollar zou gaan kosten. En dat is 50 dollar meer dan het standaardmodel daar kost. Met dat in het achterhoofd dachten we dat de nieuwe spelcomputer tussen de 379 en 399 euro zou gaan kosten. Maar nu de pre-order van Bol.com live is gegaan is er goed nieuws. Je kunt namelijk aanschaffen voor 349 euro.

Nintendo Switch OLED
Het model in de dockingstation (Afbeelding: Nintendo)

En daarmee gaat de Nintendo Switch OLED dus min of meer hetzelfde kosten als in de Verenigde Staten en dat is dus een stuk positiever dan dat we dachten. Nu is het alleen wel nog even de vraag hoe het straks gaat met de voorraad. In het verleden gingen spelcomputers snel over de toonbank en waren ze snel uitverkocht. Omdat deze variant vooral een verbeterde versie is dan dat hij echt iets nieuws doet, gaan de pre-orders wellicht niet zo snel.

Twee kleuren

Maar mocht je nu al zeker weten dat je de Nintendo Switch OLED op de kop wil tikken, dan kun je nu dat dus doen. Daarbij je de keuze uit de nieuwe witte versie die je hier kunt scoren. Er is daarnaast ook nog de versie met de blauwe en rode Joy-Con. Dat is een model die doet denken aan het huidige model, maar dan wel met de verbeteringen. Dit model is hier te krijgen voor dezelfde prijs.

Nintendo Switch OLED kopen? Alles wat je moet weten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen