The Avengers en Black Panther stelen de show in Marvel’s What If…? trailer

Films & Series Mark Hofman 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Vanaf 11 augustus komt Marvel met een fantastische nieuwe serie: What If…? Fans van de comics weten precies waar het over hebben, de algemene kijker misschien niet. Maar geloof ons als we zeggen dat Marvel met iets heel moois gaat komen.

Het concept van What If…? is namelijk heel erg simpel. De serie draait om één simpele vraag: wat als? Wat als Agent Carter de taak van Captain America over zou nemen en wat als T’Challa Star Lord zou zijn. Een heel tof concept waar we dankzij de eerste volledige trailer, die vandaag verscheen, nog meer zin in hebben dan we al hadden.

Avengers, Black Panther en…Captain Carter?

Marvel’s What If…? is een heerlijke reeks. Niet alleen voor ons als fans, maar ook zeker voor de makers. Ze hebben namelijk de volledige creatieve vrijheid gekregen om te verzinnen wat ze wilde. Geen verhaal hoeft dus in lijn te liggen met alles wat er in de MCU (Marvel Cinematic Universe) gebeurt.

Vanaf 11 augustus brengt Marvel het immens populaire comic-concept dus ook naar Disney+. Dat was al even bekend, maar tot op heden hadden we nog weinig beelden gezien van de geanimeerde serie. Daar is nu eindelijk verandering in gekomen. De allereerste trailer van Marvel’s What if…? staat online.

Zoals je hierboven ziet krijgen we een andere versie van The Avengers te zien, is staat Agent Carter in de schoenen van Captain America en is T’Challa niet Black Panther, maar opereert hij als Star Lord. Heerlijk, toch?

Marvel geeft gas op Disney+

We hebben er even op moeten wachten, maar Marvel geeft eindelijk gas op Disney+. Na WandaVision en Falcon and the Winter Soldier, zien we nu iedere week een aflevering van Loki verschijnen. Na het einde van dat eerste seizoen staat What If…? al om de hoek. Fans worden dus op hun wenken bediend.

Marvel haalt Star Wars-ster binnen voor langverwachte serie op Disney+

We kunnen de komende tijd nog heel veel meer verwachten van Marvel op Disney+. Zo wordt er onder andere gewerkt aan Moon Knight. Meer weten, check de link hierboven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen