Mark Hofman
Mark Hofman Tech 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

We geven de Sigma FP Camera (ter waarde van €2399) weg aan onze lezers

We zijn bij WANT altijd opzoek naar de tofste technologie van de markt. We mogen er dagelijks over schrijven en krijgen zelfs de kans om de nieuwste innovaties als eerste te testen. Ontzettend leuk voor ons, maar we vinden het misschien nog wel leuker dat we toffe tech weg mogen geven. Toffe tech zoals de Sigma FP Camera.

We zijn Kamera Express dan ook zeer dankbaar dat we deze heerlijke camera weg mogen geven. Maar wat heeft deze camera te bieden en hoe kan jij er kans op maken? We leggen het je uit in dit artikel!

Maak kennis met de Sigma FP Camera

Dankzij de compacte behuizing is de Sigma FP Camera een fantastische gadget om met je mee te nemen. De eerste full-frame systeemcamera van het bedrijf weegt namelijk slechts 400 gram en is ontzettend handzaam. Handig voor mensen die, bijvoorbeeld, op reis foto’s willen nemen of video’s willen maken. Wat dat betreft zit je op beide gebieden goed met de FP Camera van Sigma.

Zeker, gezien je bij deze winactie ook de Sigma 45mm F/2.8 DG DN lens erbij krijgt. Deze staat bekend om het bokeh effect (wazige achtergrond, scherpe voorgrond) en houdt zich in bijna alle situaties staande. Dus ook wanneer je weinig, of juist teveel, licht hebt.

Hoe kun je de Sigma FP Camera winnen?

De Sigma FP Camera kost je normaal gesproken €2399 wanneer je hem met de Sigma 45mm F/2.8 DG DN aanschaft. Deze week krijg je de kans om de camera voor welgeteld €0 op te pikken via onze website, maar daar moet je uiteraard wel wat voor doen.

Om kans te maken op de Sigma FP Camera ga je naar onze Instagram-pagina en zorg je ervoor dat je ons volgt. Vervolgens stuur je het bewijs dat je ons volgt, door middel van een screenshot, naar [email protected]. Uiteraard zijn een like op ons Instagram-bericht, een reactie of het delen van de winactie in je Instagram Story bonuspunten waard.

We geven de Sigma FP Camera aan één iemand weg. De winnaar maken we volgende week vrijdag bekend.

De instapweken bij Kamera Express

Zoals gezegd hebben we deze winactie te danken aan de mensen van Kamera Express. De webwinkel, die inmiddels al meer dan 25 jaar opereert, heeft namelijk ook een speciale actie voor mensen die altijd als eens met fotografie aan de slag willen gaan.

De webshop heeft tot en met 25 juli 2021 namelijk de Instapweken. Tijdens deze actie kun je als consument kiezen uit samengestelde pakketten die de camera-experts van de website hebben samengesteld. Zo kun je dus direct aan de slag gaan met je eerste camera! Benieuwd naar de pakketten? Check dan zeker even deze link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!