Jelle van Es
Jelle van Es Games 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Nintendo Switch: Pac-Man 99 zoekt concurrentie met Fornite en Warzone

Mocht je in het bezit zijn van een Nintendo Switch, dan weet je dat er genoeg op is te beleven. En zo nu en dan komt er ook nog eens een gratis cadeautje uit. Dat is nu het geval met Pac-Man 99.

Wie houdt van games met veel spelers tegelijkertijd, zoals bij Battle Royale-games Fortnite en Warzone het geval is, zit bij Pac-Man 99 op de Nintendo Switch aan het juiste adres. Deze klassieke game speel je namelijk met maar liefst 99 spelers!

Nintendo Switch brengt Pac-Man 99

En het mooie van dit alles is dat je Pac-Man 99 gratis kunt spelen. Het enige dat je nodig hebt om de game te beleven is een actief abonnement op Nintendo Switch Online. Wat dat betreft doet de game denken aan andere gratis games die via de Switch is te spelen. Tetris 99 was de eerste game die op die manier werd uitgebracht. En afgelopen jaar kregen we met Mario Bros 35 een mooie ode aan de klassieke Mario-game. Wat dat betreft is deze Pac-Man-ervaring dus niet zo gek. En zoals de naam al weggeeft, speel je de game met 99 spelers. Om een beetje een beeld te krijgen, is de onderstaande video handig om te bekijken.

Het doel van Pac-Man 99 is om zo lang mogelijk in leven te blijven en tegenstanders uit te schakelen. Daarbij is het zaak om de spookjes die je in je doolhof vindt uit te schakelen. Elke keer dat dat je lukt, dan stuur je een Jammer Pac-Man naar je tegenstander. Wanneer je daarmee in aanraking komt, beweeg je minder snel en kun je op die manier gepakt worden door de spookjes.

Probeer het gratis

Pac-Man 99 is vanaf vandaag dus gratis te spelen wanneer je een Nintendo Switch Online abonnement hebt. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Dit potje in Tetris 99 is niet minder dan episch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!