Ring brengt meest geavanceerde camera op de markt: dit moet je weten

Smart Home Jelle van Es 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Ring is het bedrijf dat je waarschijnlijk kent van de bekende video doorbell. Maar inmiddels is het bedrijf bezig om met meer producten op de markt te komen. De Floodlight Cam Wired Pro is daarbij het nieuwste lid van de film.

De Floodlight Cam Wired Pro van Ring is voorzien van 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief-functie om de gebruiker meer te laten zien van wat er rondom hun heus gebeurt. Volgens het bedrijf is het de meest geavanceerde beveiligingscamera voor buiten binnen de line-up.

De Floodlight Cam Wired Pro van Ring

De Floodlight Cam Wired Pro is een nieuw soort schijnwerper die voortbouwt op de features van de reeds bestaande Ring Floodlight Cam om gebieden buitenshuis te monitoren via ledlampen die activeren als het apparaat beweging detecteert en via HD-video. Volgen het persbericht komt de nieuwe camera met elementen als 3D-bewegingsdetectie, vogelperspectief-functie, sirene en nachtzicht in kleur. Daarnaast helpt de nieuwe Audio+ gebruikers om preciezer te kunnen horen wat er gebeurt dankzij het geluid uit de sensormicrofoon voor betere audio en echo-onderdrukking. De camera is te verbinden via Wifi en wordt bedraad aangesloten aan de buitenkant van het huis. Op deze manier is hij altijd voorzien van stroom. Vanaf je smart-device kun je op elk moment verbinding maken met het apparaat en op die manier ook direct praten met mensen die voor de deur staan.

Ring Floodlight Cam Wired Pro
Ring Floodlight Cam Wired Pro (Afbeelding: Ring)

Daarnaast laat Ring weten dat er bij het maken van de Floodlight Cam Wired Pro rekening is gehouden met privacy en veiligheid. Zo maakt hij gebruik van bewegingszones die je zelf kunt instellen. Wanneer er dan beweging is binnen die zone, dan gaat de camera aan. Op die manier hoef je geen voorbijgangers op straat vast te leggen.

Binnenkort te bestellen

De Floodlight Cam Wired Pro is volgens Ring vanaf de komende te koop voor 249 euro. Dat zou dan te bestellen zijn bij Amazon en Ring.com. Daarnaast wordt de oorspronkelijke Ring Floodlight Cam nu voor 199 euro aangeboden.

Maak kennis met de nieuwe Ring Video Doorbell Pro 2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen