MLB The Show 22 komt ook naar de Nintendo Switch

Games Jelle van Es 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

MLB The Show 22 heeft alles in zich om een uitstekende baseball-game te worden. En dit jaar komt de voormalige PlayStation-exclusive ook uit op de Nintendo Switch.

Vorig jaar was het al opvallend dat de game op de Xbox verscheen, nadat Sony een nieuwe licentie deal met de MLB had afgesloten, met de eis dat de game multiplatform zou gaan. Dit jaar gaat men dus een stapje verder en komt MLB The Show 22 ook op de Nintendo Switch uit.

MLB The Show 22 op de Nintendo Switch

Hoe MLB The Show 22 precies gaat zijn op de Nintendo Switch, dat moeten we nog even afwachten. De afgelopen delen waren in elk geval top op de spelcomputers. De game komt uiteraard ook uit op de PlayStation en Xbox-familie. Als je in het bezit van die laatste spelcomputer bent, dan heb je wellicht de beste deal. Net als vorig jaar wordt de game namelijk onderdeel van de Xbox Game Pass. Dat betekent dus dat je hem vanaf dag één met een actief abonnement gratis kan binnenhalen.

Daarnaast is bekend geworden dat de cover van MLB The Show 22 wordt ingevuld door Shohei Ohtani. De Japanse speler is een absolute koning in de MLB en werd vorig jaar unaniem gekozen tot de MVP. Wat hem zo speciaal maakt, is dat hij aan de ene kant een goede pitcher is en aan de andere kant flink kan rammen met zijn knuppel. Die combinatie zorgt er voor dat hij wordt vergeleken met de legendarische Babe Ruth. Het duurt overigens nog wel even voordat je met de game op de Nintendo Switch en de andere platformen aan de slag kan gaan. De game staat namelijk gepland voor 5 april.

Seizoen in gevaar

Ondanks dat je MLB The Show 22 straks op je Nintendo Switch of andere spelcomputer kan spelen, is het nog de vraag of het seizoen ook gaat beginnen. Er is sinds 2 december een lockdown, omdat de spelers en de clubs het niet eens worden over de manier waarop het geld wordt verdeeld.

MLB The Show 21: homerun of strike out?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen