Super Smash Bros. Ultimate nu al voorzien van Tekken-personage

Games Jelle van Es 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De Nintendo Switch heeft in de jaren dat hij op de markt is al heel wat games voorgeschoteld gekregen. En sommige games gaan jaren mee, zoals Smash Bros Ultimate.

Mocht je een Nintendo Switch bezitten en daar graag een potje Super Smash Bros. Ultimate op doen, dan is er goed nieuws. Vanaf vandaag kun je losgaan met Kazuya Mishima, een personage die je wellicht kent van de Tekken-reeks.

Nintendo Switch’ Smash Bros krijgt Kazuya

Tijdens de Nintendo Switch Direct presentatie op de E3 werden heel wat nieuwe games onthuld. Maar er was ook aandacht voor Super Smash Bros. Ultimate, de game die inmiddels al een paar jaar op de markt is. En toen werd bekend gemaakt dat Kazuya Mishima uit de Tekken-reeks het nieuwe personage zal gaan worden voor de game. En mocht je vandaag tijd hebben, dan kun je hem vanaf vandaag binnen halen. De vechtersbaas is onderdeel van de Challenger Pack 10, dat los 5,99 euro kost. Hij is echter ook onderdeel van de Fighters Pass Vol. 2. Deze kost 30 euro, maar dan krijg je ook toegang tot een aantal andere vechtersbazen, zoals Sephiroth van Final Fantasy VII.

Nintendo Switch Smash
Kazuya loves Kirby (Afbeelding: Nintendo)

Met de komst van Kazuya voorNintendo Super Smash Bros. Ultimate op de Nintendo Switch zijn we bijna aan het einde gekomen van de game. Naast dit personage staat er eigenlijk nog maar één personage op de planning en daarna is het klaar met alle uitbreidingen. En dat is misschien maar goed ook, want dan kan de maker van de game eindelijk even genieten van een verdiende vakantie. Want elke keer dat we game director Masahiro Sakurai in een presentatie zien, lijkt hij er vermoeider op te worden.

Nieuwe ouftits

Naast dat je in Super Smash Bros. Ultimate op de Nintendo Switch nu los kan gaan met Kazuya, brengt deze update nu ook een aantal pakjes voor je Mii-vechters. Zo kun je je verkleden als Dante uit Devil May Cry, Dragonborn uit The Elder Scrolls V Skyrim, Lloyd uit Tales of Symphonia en Shantae uit de gelijknamige serie. Op die manier is er dus genoeg te ontdekken in de game.

Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch
Dante als Mii Fighter (Afbeelding: Nintendo)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen