Samsung Galaxy Z Flip 3 lekt volledig uit: zo ziet de smartphone eruit

Smartphones Mark Hofman 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy Z Flip 3 ligt op straat. Waar er vorige week al een aantal renders het daglicht zagen, liggen vandaag de marketingbeelden van Samsung op straat. Een betere indruk van de smartphone kreeg je tot op heden nog niet.

Op de foto’s zijn onder andere de groene en zwarte kleurenopties van de smartphone te zien. Daarnaast krijgen we de kans om eens goed naar het vernieuwde camerasysteem te kijken.

Maak kennis met de Samsung Galaxy Z Flip 3

Persoonlijk kijk ik ontzettend uit naar de komst van de Samsung Galaxy Z Flip 3 en de Galaxy Z Fold 3. Ondanks het feit dat de spanning er, door de gelekte beelden van vandaag, er een beetje af is ben ik toch heel benieuwd naar het toestel. Zo is het vooral interessant om te zien in hoeverre de interne componenten verbeterd zijn, wat de kwaliteit van het beeldscherm is en welke prijs Samsung gaat hanteren. Maar tot die tijd kan ik uitstekend uit de voeten met de marketingbeelden van Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip 3
Compact formaat (Afbeelding: GizNext)

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 3 zal misschien niet bij iedereen in de smaak vallen, maar ziet er over het algemeen wel strak uit. De smartphone is voorzien van het herkenbare ontwerp van zijn voorgangers, maar toont voornamelijk veel verandering op het gebied van het camerasysteem. Waar deze eerder op de “traditionele manier” werd vormgegeven, zien we nu een groot zwart vlak aan de bovenkant van het toestel. Op het eerste oog wint dit niet de schoonheidsprijs, maar het laat wel een grote verbetering zien. De Samsung Galaxy Z Flip 3 is namelijk voorzien van een tweede beeldscherm, die dit jaar dus een stuk groter lijkt te zijn.

Samsung Galaxy Z Flip 3
In het paars (Afbeelding: GizNext)

Verder is te zien dat het toestel in verschillende kleurenopties op de markt verschijnt. We zien een groene kleur, een zwarte kleur, een gele kleur en een paarse kleur. Volgens de huidige informatie gaat het officieel om de kleuren Black, Green, Cream en Light Violet. Of die namen uiteindelijk ook gehanteerd gaan worden valt nog te bezien.

Samsung Galaxy Z Flip 3
De smartphone in het geel (Afbeelding: GizNext)

Wat verwachten we nog meer?

Het is natuurlijk erg prettig dat we al een voorproefje krijgen op de Samsung Galaxy Z Flip 3, al verdwijnt de spanning rondom het Unpacked-evenement natuurlijk wel. Zo blijft het interessant om te zien wat deze opvouwbare smartphone onder de motorkap biedt, maar ook deze punten zijn inmiddels al lang en breed besproken.

‘Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 worden goedkoper dan je denkt’

Benieuwd wat we tot nu toe weten over de opvouwbare smartphone van Samsung? Check dan zeker even deze pagina!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

GizNext

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen