‘Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 worden goedkoper dan je denkt’

Smartphones Jeroen Kraak 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3 komen eraan. Deze opvouwbare telefoons zijn waarschijnlijk goedkoper dan hun voorganger.

Opvouwbare telefoons zijn de toekomst, maar het prijskaartje zorgt ervoor dat niet iedereen nu al de overstap wil maken. Samsung komt nu met een oplossing. De Koreaanse fabrikant maakt de nieuwe telefoons een stukje goedkoper dan hun voorgangers als we de laatste geruchten mogen geloven.

De Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 komen eraan

Naar alle waarschijnlijkheid presenteert Samsung de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3 in augustus van dit jaar tijdens een Unpacked-evenement. Nu die datum steeds dichterbij komt, lijkt er ook steeds meer uit te lekken. Eerder was er al nieuws over de Samsung Galaxy Watch 4 en Watch Active 4, maar nu is er ook nieuws over de opvouwbare telefoons te melden.

Dat er deze zomer geen Galaxy Note komt staat al een langere tijd vast. Samsung richt zijn pijlen op de Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 deze zomer.

Opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold 3 krijgt indrukwekkende selfiecamera

Een goedkopere telefoon

De Samsung Galaxy Z Flip en de Galaxy Z Fold 2 zijn absoluut geen goedkope toestellen. De twee telefoons kostten bij de de lancering respectievelijk 1.380 en 1.999 dollar. Volgens SamMobile gaan de prijzen flink omlaag. Je gaat tot wel 20 procent minder betalen voor de nieuwe modellen. Bij de Galaxy Z Fold 3 betekent het dat je bijna 400 dollar goedkoper uit bent.

De exacte prijzen van de Samsung-telefoons zijn nog niet bekend. Ook zal er waarschijnlijk verschil zitten tussen landen. Toch is het nieuws interessant, aangezien de opvouwbare telefoons dus voor meer mensen bereikbaar zullen zijn. De grote vraag is of de Galaxy Z Flip wellicht onder de 1000 dollar-grens gaat duiken.

Bij de Galaxy Z Fold 3 zijn bovendien de kleuren al uitgelekt. Het toestel komt uit in verschillende opties: licht violet, groen, beige en zwart, meldt de doorgaans betrouwbare Twitteraar Ice Universe. Om alle details van de telefoon te weten te komen zullen we wachten op de presentatie. Die is mogelijk deze maand al.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen