Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Smartphones 7 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold 3 krijgt indrukwekkende selfiecamera

De eerstvolgende grote smartphonelancering van Samsung is waarschijnlijk de Samsung Galaxy Z Fold 3. Dit wordt een opvouwbare smartphone. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan krijgt dit model een imposante selfiecamera. Het zou gaan om een camera die onder het scherm van de telefoon zit.

De selfiecamera onder het scherm van de Samsung Galaxy Z Fold 3 moet tot veertig procent meer licht doorlaten. Dat is in vergelijking met soortgelijke camera’s op reeds verkrijgbare smartphones. Meer lichtinname betekent vaak heldere foto’s, minder ruis en meer detail; dus foto’s die veel beter uit de bus kunnen komen.

Geruchten over Samsung Galaxy Z Fold 3

De selfiecamera beschikt naar verluidt over 16 megapixels. Ook zou het zijn dat de camera niet net zo goed is als de punchholecamera in het coverdisplay. Dus mocht je toch niet te spreken zijn over de selfiecamera, dan heb je in dit geval de beschikking over een back-upcamera.

Eerder waren er al veel meer specificaties gelekt over de Samsung Galaxy Z Fold 3. Het toestel krijgt naar verluidt een super amoled-scherm van 6,2 inch, met een verversingssnelheid van 120 Hertz. Binnenin zit een super amoledisplay van 7,5 inch, evenals met 120 Hz en een QHD+-resolutie. Beide schermen hebben een certificaat voor HDR10+.

Andere specificaties van het toestel

De Samsung Galaxy Z Fold 3 krijgt mogelijk een ip-certificaat voor water- en stofdichtheid. Achterop zouden er drie camera’s moeten zitten, bestaande uit drie sensoren van 12 megapixels. Het gaat om een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens. De laatstgenoemde moet tot twee keer optische inzoomen.

Samsung Galaxy S21 FE mogelijk veel goedkoper dan zijn voorganger

De accucapaciteit bedraagt waarschijnlijk 4.400 mAh. Daarnaast moeten we kunnen rekenen op speakers die zijn getuned door AKG, gps, 5G, wifi 6e, bluetooth 5.0, NFC en een USB-C-poort. Wanneer het toestel gelanceerd wordt, dan krijg je er Android 11 bij. Daaroverheen zit waarschijnlijk het OneUI, versie 3.5 welteverstaan.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!