Nintendo Switch-bezitters kunnen Tekken vs Street Fighter doen in Smash

Games Jelle van Es 15 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je in het bezit bent van een Nintendo Switch, dan heb je inmiddels al een bibliotheek van vijf jaar aan games om mee los te gaan. En binnen die catalogus heb je SuperSmash Bros. Ultimate om eigenlijk alles te doen wat je zou willen.

En tijdens de meest recente Nintendo Direct werd duidelijk dat je een nieuwe fantasie kunt waarmaken op je Nintendo Switch. Het wordt namelijk om mogelijk om met Kazuya in Super Smash Bros. Ultimate aan de slag te gaan. En op die manier dus vechten tegen Street Fighter’s Ryu.

Meer knokken op de Nintendo Switch

Er zijn natuurlijk al heel wat personages waarmee je los kunt gaan in Super Smash Bros. Ultimate op de Nintendo Switch. Maar hey, met Kazuya krijg je te maken met één van de grootste vechtersbazen uit de Tekken-reeks. De trailer van de game begon erg episch met Kazuya die Ganondorf in een vulkaan gooide. Dat is een knipoog naar de originele Tekken-reeks, waar Kazuya en Heihachi dat vaak bij elkaar gedaan hebben.

En Ganondorf is niet het enige personage dat in de vulkaan wordt gegooid. Kazuya is erg in zijn sas wanneer hij die actie uithaalt. En dus volgen er ook een hoop anderen. Zelfs Kirby moet er aan geloven. Maar gelukkig kan onze roze held wegvliegen, terwijl Kazuya naar beneden kijkt. We zijn ook benieuwd hoe Kirby gaat zijn wanneer hij Kazuya opzuigt. Het is nog niet bekend wanneer de update naar de Nintendo Switch-topper komt.

Alles in de vulkaan! (Afbeelding: Nintendo)

Devil x Kazuya

In de trailer wordt ook duidelijk dat je in Super Smash Bros. Ultimate op de Nintendo Switch met Kazuya kan veranderen in de Devil-variant. Die ziet er nog gevaarlijker uit. Het is nog niet bekend wanneer je met Kazuya aan de slag kan. Wel zal er eind deze maand nog een speciale video komen die laat zien hoe je met het personage kunt vechten.

Nintendo Switch-eigenaar: Mario + Rabbids Sparks of Hope komt er aan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen