Beleef het begin van Triangle Strategy in deze gratis demo

Games Jelle van Es 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De Nintendo Switch is in vele opzichten een zeer toffe spelcomputer. Denk maar aan de mogelijkheid om de games die je hebt altijd en overal te spelen. Maar wat we laatste jaren ook zien, is dat games voorafgaand aan de release een uitgebreide demo krijgen. Zo ook bij Triangle Strategy.

Het is nu de tweede demo die is vrijgegeven van Triangle Strategy. Met de onthulling van de game kon je ook al twee missies spelen. Die missies zitten iets verder in de game. Deze nieuwe demo geeft je de mogelijkheid om het begin van de game op de Nintendo Switch te beleven.

Beleef het begin van Triangle Strategy met gratis demo

De demo van Triangle Strategy is nu beschikbaar op de eShop van de Nintendo Switch. Zoals altijd geldt bij een demo is dat je het gratis kunt gaan spelen. De game bevat de eerset drie hoofdstukken van de game. Het verhaal is aan het begin nog wat rustig, dus het echte spektakel komt later. Maar op deze manier heb je wel de fijne mogelijkheid om te ontdekken of de game iets voor je is. En het mooie van dit alles is dat je de voortgang meeneemt naar de uiteindelijke game. Wanneer de game dan op 4 maart verschijnt, dan kun je gelijk met het vierde hoofdstuk van de game aan de slag gaan.

Project TRIANGLE STRATEGY Nintendo Switch
Triangle Strategy (Afbeelding: Square Enix)

Triangle Strategy op de Nintendo Switch is een strategische game die gemaakt is door Square Enix. Die uitgever ken van verschillende verhalende games. Deze titel doet een beetje denken aan games als Fire Emblem, of, een beter voorbeeld, Final Fantasy Tactics. De game biedt een rijk verhaal waarin drie grote rijken de macht verdelen en er een soort van balans is. Maar zoals wel vaker lijkt die balans slechts tijdelijk te zijn en kom je uiteindelijk terecht in een grote strijd. Daarin moet je als speler meer dan eens belangrijke keuzes maken, die ook gevolgen hebben.

Klassieke visuele stijl

Naast een uitgebreid verhaal valt Triangle Strategy ook door de visuele stijl. De Nintendo Switch kan waarschijnlijk veel meer aan dan dit, maar door deze stijl doet het me echt denken aan het nogal legendarische Final Fantasy Tactics en Tactics Ogre. Zoals gezegd komt de game op 4 maart uit. Wil je meer lezen over de Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen