De batterij van deze koptelefoon gaat niet normaal lang mee

Audio Mark Hofman 10 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Koptelefoons: je hebt ze anno 2022 een heel veel vormen en maten. De één voorzien van een imposante geluidskwaliteit, de anders van ijzersterke ruisonderdrukking. De Teufel Real Blue NC? Die schittert voornamelijk op het gebied van de accuduur.

Er zijn op de markt een aantal indrukwekkende koptelefoons te koop, maar eentje die 55 uur lang mee gaat op een volle lading zie je niet vaak. De Teufel Real Blue NC is dus een uniek apparaat!

Teufel Real Blue NC gaat voor accuduur

Het is bijna niet te geloven, maar de Teufel Real Blue NC vindt het wiel een beetje opnieuw uit. Ondanks de toevoeging van ruisonderdrukking en een noemenswaardige geluidkwaliteit, zorgt deze koptelefoon ervoor dat je als consument vooral lang kunt genieten. Wie zich liever geen zorgen maakt over het feit of hij wel genoeg batterij heeft om muziek te luisteren, die zit dus hartstikke goed met dit model.

De Real Blue NC gaat namelijk 55 uur lang mee op een volle lading. Voor je beeldvorming: je kunt met deze koptelefoon dus meer dan twee volle dagen achter elkaar muziek luisteren, zonder ook maar een minuut te stoppen. Al is dat natuurlijk wel het maximale wat de koptelefoon te bieden heeft. Wanneer je de ruisonderdrukking van de Teufel Real Blue NC inschakelt, gaat hij nog “maar” 41 uur mee. Man, wat een genot!

Teufel Real Blue NC
Strak ontworpen (Afbeelding: Teufel)

Wat heeft de koptelefoon nog meer te bieden?

De Teufel Real Blue NC heeft dus een fantastische accuduur, maar dat is zeker niet het enige gebied waarin de koptelefoon presteert. Zo beschikt dit model ook over een goede geluidkwaliteit die je volledig naar eigen wens in kunt stellen. Dat doe je door middel van de meegeleverde applicatie die beschikbaar is voor iOS en Android. Via deze weg kies je dus zelf op welke vlakken de Real Blue NC extra zijn best moet doen, zodat jij helemaal tevreden bent.

Daarbij is de koptelefoon ook voorzien van actieve ruisonderdrukking. Persoonlijk krijg ik het niet heel erg warm van deze variant. Er zijn koptelefoons die op dit gebied veel beter weten te presteren. De koptelefoon houdt wel een groot deel van het lawaai achterwegen, maar echt afgezonderd van de buitenwereld ben je niet.

Wel is de koptelefoon erg prettig ontworpen, ziet hij er ondanks zijn felle blauwe kleur tof uit en is hij makkelijk te bedienen. Het regelen van de muziek kan dus direct op de koptelefoon zelf en via deze weg schakel je ook de ANC in en uit. Wie liever niet via Bluetooth-luistert kan gelukkig ook een 3.5-mm headphone-jack aan de koptelefoon koppelen. Voor ieder wat wils, dus!

Teufel Real Blue NC
Alles te bedienen (Afbeelding: Teufel)

Teufel Real Blue NC: prijzen en beschikbaarheid

De Teufel Real Blue NC beschikt dus niet over de meest fantastische ruisonderdrukking, maar dat maakt ook eigenlijk niet heel veel uit. De koptelefoon biedt je als consument namelijk heel veel meer. De geluidskwaliteit is in orde en de accuduur is ontzettend indrukwekkend. Al helemaal als je dit wegzet tegen het prijskaartje.

De Teufel Real Blue NC is in het blauw, zwart of wit op de kop te tikken voor €199,99. Meer weten? Check de website van Teufel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen