Nothing komt met erg fijne wearables en ze zijn nog betaalbaar ook

Audio Sebastien Hoek 9 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Nothing kiest met CMF voor kleur en modulair met de release van de Watch Pro 2 en de Buds Pro 2 en het is nog leuk voor je portemonnee ook.

Nothing brengt de CMF Watch Pro 2 en Buds Pro 2 op de markt. De wearables van het kleine broertje van Nothing zien er niet alleen vrolijk uit, maar zijn ook nog eens erg betaalbaar. Het horloge gaat 69 euro kosten en de oortjes 59 euro. Eerder kwam ook de telefoon CMF Phone 1 uit.

De CMF Watch Pro 2 van Nothing doet het net allemaal even anders als andere smartwatches. Los van de bandjes kan je ook de randen verwisselen van het horloge. Zo kan je voor iedere gelegenheid de juiste look vinden.

De Nothing CMF Watch Pro 2 onder de motorkap

Voor een smartwatch van 69 euro moet je niet verwachten dat je een Galaxy Watch of een Apple Watch Ultra in huis haalt. Maar eerlijk is eerlijk wat je voor dat geld krijgt is best netjes.

De Nothing CMF Watch Pro 2 heeft een 1,32 inch AMOLED-scherm waarbij je de keuze hebt uit meer dan honderd wijzerplaten. Het horloge is voorzien van een hartslagmeter en bloedzuurstofmeter. Ook kan je er je slaapritme mee tracken. De batterij zou elf uur mee moeten gaan en het klokje is ook nog water- en stofdicht.

Nothing komt met erg fijne wearables en ze zijn nog betaalbaar ook
(Afbeelding: Nothing)

CMF Buds Pro 2 brengen kleur naar je oren

Naast een horloge komt Nothing via CMF ook met nieuwe oortjes op de markt, de CMF Buds Pro 2. Het eerste wat opvalt is de oplaadcase. Los van het opladen kan je ook je de volume regelen via de draaiknop op de case.

De Buds Pro 2 zullen voor liefhebbers van bastonen erg fijn in de oren klinken. Enige nadeel is wel dat de hoge en midden tonen daardoor een beetje onder gesneeuwd worden.

De Nothing CMF Buds Pro 2 zijn inear oortjes met actieve ruisonderdrukking (ANC) tot 50 db. De batterij van de oortjes zouden zeven uur mee moeten gaan. Wel met de kanttekening dat je de ANC niet gebruikt. Na één keer laden zouden de case tot 43 uur mee moeten gaan.

Verwacht voor het bedrag geen AirPods Pro of Samsung Galaxy Buds, maar het is toch best knap wat CMF voor dit bedrag in deze oortjes weet te proppen. Zit je op een budget, dan krijg je waar voor je geld.

Nothing komt met erg fijne wearables en ze zijn nog betaalbaar ook
(Afbeelding: Nothing)

Al met al is het vrij indrukwekkend dat CMF leuke en vooral kleurrijke producten op de markt brengt tegen een schappelijke prijs. Voor iedereen die niet te veel wil uitgeven aan oortjes en een smartwatch zijn de Watch Pro 2 en de Buds Pro 2 en fantastische koop.

Nothing laat compleet nieuwe smartphone zien met uniek ontwerp

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen