Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Vanguard deze week officieel onthuld: dit is wanneer en waar

De kogel is eindelijk officieel door de kerk. Nadat er heel wat geruchten over waren, is nu duidelijk geworden dat Call of Duty: Vanguard inderdaad de titel is van de nieuwe game in de reeks.

En deze week wordt Call of Duty: Vanguard dan ook eindelijk echt onthuld. Dat zal overigens gaan gebeuren in Call of Duty: Warzone. Dus als je als allereerste iets van de game wil zien, dan is het zaak om even ruimte te maken op je hardeschijf voor die titel.

Call of Duty: Vanguard komt er aan

De onthulling van Call of Duty: Vanguard gaat deze week plaatsvinden in Call of Duty: Warzone. Dat zal gaan gebeuren om 19:30 in de avond op 19 augustus. De onthulling wordt dan live in de game gedaan. Om je extra lekker te maken om mee te doen aan het gevecht, zal er een uur van te voren een tijdelijk Double XP, Double Weapon XP en Double Battle Pass XP event worden gehouden. Op die manier heb je dus een extra reden om er klaar voor te zijn. Met de aankondiging van de game is ook de eerste teaser verschenen. Deze vind je hieronder.

Als we afgaan op de teaser zoals die getoond wordt, dan speelt Call of Duty: Vanguard zich inderdaad af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De game draait om vier verschillende personages, die je op de slagvelden in beeld ziet. Daarnaast zie je aan het einde ook het artwork van de game waar de vier personages opstaan. Je gaat het in elk geval opnemen tegen de Nazi’s in Europa, maar het is ook nog steeds mogelijk dat we in andere locaties gaan strijden.

Eerste teaser ook in Warzone

Het is niet heel gek dat Vanguard in Warzone wordt onthuld. Dat werkte ook goed met het vorige deel. En onlangs verscheen er al de eerste teaser in de game. Deze vind je hier terug.

De eerste Vanguard-teaser verschijnt in Call of Duty: Warzone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!