De eerste Vanguard-teaser verschijnt in Call of Duty: Warzone

Games Jelle van Es 16 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen weekend ging het vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone en Black Ops: Cold War live. Met die nieuwe update heb je toegang tot heel wat nieuwe content om mee los te gaan.

Als je wil weten wat er allemaal nieuw is in Call of Duty: Warzone en Black Ops: Cold War, dan hebben we hier een handige overzichtspagina. Maar met het nieuwe seizoen krijgen we ook de eerste teases voor de nieuwe game: Call of Duty: Vanguard.

Call of Duty: Warzone kent eerste Vanguard-teaser

Call of Duty: Vanguard gaat zeer waarschijnlijk de titel zijn van de nieuwe game. Vorige week lekte er al heel wat informatie uit over de game. Althans, promotiemateriaal. We weten dat de nieuwe game gemaakt wordt door Sledgehammer Games. Zij waren eerder verantwoordelijk voor Call of Duty: WWII. En wat dat betreft is het logisch dt de nieuwe game zich ook in de Tweede Wereldoorlog afspeelt. En deze eerste teaser die is verschenen in Call of Duty: Warzone lijkt dat te bevestigen.

De teaser voor Vanguard verschijnt aan het einde van Call of Duty: Warzone. Wanneer je als squad overblijft in de strijd, word je door een helikopter opgehaald om naar veiligheid te vliegen. Alles lijkt zo te zijn zoals je gewend bent, totdat de vierde persoon in het squad de helikopter in gaat. Hij weet dat niet te halen, want hij wordt vanuit het niets afgeknald. En dan zie je waar het schot vandaan komt. Het lijkt er op dat een sniper van de Sovjetunie de trekker over heeft gehaald en de held neerknalt. Daarmee lijkt het er ook op dat de nieuwe game zich niet alleen in de Pacific gaat afspelen, aangezien dus ook een soldaat van de Sovejetunie er in zit.

Komt overeen met het promomateriaal

Wat extra opvallend is, is dat deze soldaat ook te zien was op het promotiemateriaal van Call of Duty: Vanguard. Haar verschijning in Call of Duty: Warzone lijkt dus de eerdere geruchten te bevestigen. De kans is groot dat er later in het seizoen meerdere teases komen, waarna de uiteindelijke game wordt onthuld.

Call of Duty: Vanguard is officieel naam nieuwste deel, eerste beelden gelekt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen