Call of Duty: Vanguard is officieel naam nieuwste deel, eerste beelden gelekt

Games Jelle van Es 12 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Lang leek het er al op dat Call of Duty: Vanguard de naam zou gaan worden van het nieuwste deel in de langlopende serie. Hoewel er nog geen persbericht vanuit Activision uit is gegaan, kun je er min of meer van uit gaan dat de kogel nu echt door de kerk is.

Want er is voor het eerst promotiemateriaal van Call of Duty: Vanguard uitgelekt. En deze keer is Activision druk bezig om dat beeldmateriaal zo goed als mogelijk van social media af te halen, waarmee je weet dat dit officieel de titel gaat worden.

Call of Duty: Vanguard in de Tweede Wereldoorlog

Helaas kunnen we zelf in deze post geen beelden delen van Call of Duty: Vanguard. Activision namelijk druk bezig om alles zo goed mogelijk offline te houden en ik ben bang dat ik dan gezeik ga krijgen. Gelukkig kun je heel makkelijk op zoek gaan naar de beelden. Als je even op Twitter zoekt, dan heb je al heel snel de beelden die je wil hebben. Het is geen beeld uit de game zelf, maar is promotiemateriaal. Het doel daarvan is om de speler te overtuigen om de game aan te schaffen.

Zo zien we in beeldmateriaal een aantal verschillende operators, zoals die waarschijnlijk in Warzone gaan verschijnen. Die ogen namelijk net iets moderner dan de rest van het beeldmateriaal. Je zit namelijk straks met de combinatie tussen Warzone en Call of Duty: Vanguard, waarbij de eerste zich in een moderne setting afspeelt en de tweede dus waarschijnlijk in de Tweede Wereldoorlog. En dan waarschijnlijk een setting in de Pacific.

Pacific als setting

Het is niet voor het eerst dat een game zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog met de Pacific als setting. Destijds was het Call of Duty: World at War die die setting toonde. Call of Duty: Vanguard wordt waarschijnlijk binnenkort onthuld en dan weten we meer van de game.

Call of Duty helpt fans met uitstellen Warzone Season 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen