Call of Duty helpt fans met uitstellen Warzone Season 5

Games Jelle van Es 12 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Eigenlijk zouden we vandaag aan de slag kunnen gaan met Call of Duty: Season 5 voor Black Ops: Cold War en Warzone. Mocht je daar plannen voor hebben om met je team los te gaan, dan hebben we slecht nieuws: het nieuwe seizoen heeft vertraging opgelopen.

Gelukkig is die vertraging niet heel erg lang. Want je moet één dag langer wachten voordat je los kunt gaan met Call of Duty: Season 5. Morgenochtend moet het geheel als het goed is worden uitgerold.

Nog even wachten op Call of Duty: Season 5

Een duidelijke reden voor de vertraging van Call of Duty: Season 5 is niet gegeven door de ontwikkelaar. Op Twitter staat dat het de spelers een dag extra geeft om de Tier 100 te halen in de game. Maar de kans is klein dat dat de echte reden is. Wellicht dat er iets in het ontwikkelingsproces niet helemaal ging zoals het de bedoeling was. Hoe dan ook, als het goed is kun je nu vrijdagochtend om 6 uur aan het nieuwe seizoen beginnen. Mits je dan alle updates hebt weten binnen te halen.

Call of Duty: Season 5 brengt zoals je gewend bent een reeks aan veranderingen met zich mee. Mocht je willen weten wat je precies kunt verwachten, dan kun je dit artikel lezen. Het komt er op neer dat het nieuwe seizoen een lading aan nieuwe maps brengt voor Black Ops: Cold War, nieuwe modi om mee aan de slag te gaan, nieuwe wapens en operators om vrij te spelen in de Battle Pass en nog veel meer.

Wachten op de volgende game

De kans is groot dat we tijdens Call of Duty: Season 5 ook iets gaan zien van het nieuwste deel in de serie. Die game gaat waarschijnlijk Vanguard heten en zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog.

Call of Duty: zo gaat de game van 2021 waarschijnlijk heten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen