Samsung Galaxy Unpacked 2021: de 5 grootste aankondigingen op een rij

Tech Mark Hofman 11 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Samsung heeft tijdens de zomereditie van Galaxy Unpacked 2021 een hoop nieuwe producten laten zien. Zo maakten we onder andere kennis met twee nieuwe opvouwbare smartphones, smartwatches, oordopjes en exclusieve producten. Maar wat waren nu precies de grootste aankondigingen?

Om je een goed beeld te geven van wat Samsung vanmiddag nu precies heeft aangekondigd zetten we de vijf grootste onthullingen voor je op een rij. Tijd om kennis te maken met de nieuwe line-up van het bedrijf!

#1 Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3
Tablet en smartphone in één (Afbeelding: Samsung)

De grootste aankondiging van vandaag is er eentje waar we al even naar uitgekeken hebben: de Samsung Galaxy Z Fold 3. Deze nieuwe opvouwbare smartphone is, met een adviesprijs van €1799, zoals verwacht goedkoper dan zijn voorganger. Betaalbaar is de smartphone dus nog niet, maar als we puur naar de ontwikkeling kijken is het positief.

Het toestel beschikt wederom over een groot beeldscherm aan de voorkant, is dit keer voorzien van een under-screen selfiecamera, beschikt over S Pen-ondersteuning en nog heel veel meer.

Samsung Galaxy Z Fold 3: 5 dingen die je moet weten over de smartphone

Meer weten over het toestel? Lees dan zeker even het artikel dat we er vanmiddag over schreven!

#2 Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3
Het scherm is beter (Afbeelding: Samsung)

Naast de Galaxy Z Fold 3 werd er ook een nieuwe Flip-smartphone aangekondigd. De Samsung Galaxy Z Flip 3 komt met een groter Cover Screen waarmee de consument veel meer kan doen, zonder het toestel ook echt uit te klappen. Maar er is uiteraard meer.

Zo is de Galaxy Z Flip 3 bijvoorbeeld voorzien van een 120Hz beeldscherm, beschikt hij over Stereo Speaker met Dolby Atmos en heeft hij een kleine make-over gekregen. Naast alle verbeteringen is het toestel ook nog eens voorzien van een lagere prijs. Voor €1049 heb je het toestel, net als bij de hedendaagse vlaggenschepen, in huis.

Samsung Galaxy Z Flip 3: 5 dingen die je niet wist over de smartphone

We hebben ook voor dit toestel 5 dingen op een rijtje gezet die je, wat ons betreft, moet weten over het toestel. Je leest het artikel via de bovenstaande link!

#3 Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4
De Watch 4 (Afbeelding: Samsung)

Naast twee nieuwe smartphones heeft Samsung ook zijn nieuw smartwatch laten zien. De Galaxy Watch 4 is officieel een feit. Het slimme horloge is beschikbaar in de kleuren Black, Silver en Pink Gold. Er zijn twee verschillende varianten te koop: het 40mm-model (€269) en het 44mm-model (€299). Bij dat eerste model beschik je over een 1.2-inch beeldscherm en bij het tweede model een 1.4-inch beeldscherm.

De Samsung Galaxy Watch 4 is voozien van een Exynos W920 processor, 1.5GB aan werkgeheugen en heeft een batterij van 361mAh. Al geldt dat laatste alleen voor het 44mm-model, want het 40mm-model beschikt over een 247mAh batterij.

Het mooiste aan het hele verhaal dat deze smartwatch al draait op het nieuwe besturingssysteem van Samsung: One UI Watch. Meer weten over dat systeem? Check dan zeker dit artikel even.

#4 Samsung Galaxy Buds2

Samsung Galaxy Buds2
Fold op links, Watch in het midden, Buds2 op rechts (Afbeelding: Samsung)

Deze editie van Galaxy Unpacked 2021 was overigens ook goed voor nieuwe oordopjes van Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf introduceerde de nieuwe Galaxy Buds2. De oortjes beschikken over een comfortabele pasvorm, beschikt over ruisonderdrukking en een transparency modus.

De Galaxy Buds2 hebben een accuduur van 3.5 uur met ANC ingeschakeld en kunnen met behulp van de oplaadcase 13 uur meegaan. Zet je de ruisonderdrukking uit luister je 7.5 uur op een volle lading en gaan de oordopjes 29 uur mee met de oplaadcase.

De nieuwe oordopjes van Samsung kosten €149.

#5 Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 4 Classic
De Classic! (Afbeelding: Samsung)

Naast de Samsung Galaxy Watch 4 heeft Samsung ook een Classic-model op de markt gebracht. Deze is voorzien van iets klassieker ontwerp en is dan ook in verschillende varianten te koop. Zo is de Classic beschikbaar als 42mm-model (€369) en 46mm-model (€399).

Qua specificaties komt het model overeen met de “standaard” Galaxy Watch 4, al beschikt deze wel over een roterende bezel. Meer weten? Check zeker even de website van Samsung!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen