OMT LIVE Keynote Party op 10 september

Apple Koen van Tongeren 26 aug 2013
Leestijd: 3 minuten

Op 10 september onthult Apple de nieuwe iPhone(s), AllThingsD zegt het, het Apple-orakel Jim Dalrymple zegt het, alleen moet Apple het nog even bevestigen. Dat zal waarschijnlijk een week eerder gebeuren, maar daar gaan wij niet op wachten. OMT kondigt vandaag de terugkeer aan van de onvolprezen Keynote party! In plaats van het nieuws in je eentje achter je Mac te volgen, kun je dat in een bioscoopzaal vol Apple-fans doen, in downtown Rotterdam.

Vanuit bioscoop Cinerama in Rotterdam gaat OMT LIVE verslag doen van Apple’s iPhone-evenement. Na een voorbespreking met interessante gasten volgen we op het grote scherm het nieuws uit California, op ‘de best mogelijke manier’. Na een korte nabespreking over Apple’s onthullingen wordt als klap op de vuurpijl ook nog de speelflim JOBS vertoond. Kortom, een Apple-feestje dat je niet mag missen!

De grote zaal van Cinerama, Rotterdam.

 

OMT organiseert de Keynote Party samen met de Rotterdamse Startup Foundation. Kaarten voor de Keynote Party kunnen online gekocht worden. Early Bird-tickets zijn uitverkocht maar reguliere tickets zijn nu nog te koop voor € 15 euro per persoon (via creditcard of iDeal). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Programma (onder voorbehoud):

 • 18.00 uur: deuren open
 • 18.30 uur: OMT LIVE voorbeschouwing
 • 19.00 uur: Apple’s Media Event
 • 21.00 uur: OMT LIVE nabeschouwing
 • 21.20 uur: pauze/ drinks in de lobby
 • 21.45 uur: privé-screening JOBS

FAQ

 • Weten jullie zeker dat Apple op 10 september een evenement organiseert?
  De geplande datum van is gebaseerd op betrouwbare bronnen en ervaringen van voorgaande evenementen. Op 3 september zal echter pas officieel duidelijk worden of Apple een evenement voor 10 september gepland heeft.
 • Wat gebeurt er met mijn gekochte kaarten als het evenement toch op een andere dag plaats vindt?
  Mocht Apple besluiten het evenement op een andere dag te houden dan zal de Keynote Party naar die dag verplaatst worden. Uiteraard blijven je tickets daar geldig voor.
 • Komt er een live-stream van het evenement?
  Wij verwachten dat Apple het evenement zal live-streamen. Weliswaar is dit bij de aankondiging van de iPhone 5 niet gebeurd, maar alle presentaties sindsdien zijn wél als live-stream aangeboden.
 • Wat gebeurt er als er geen live stream is?
  OMT heeft jaren ervaring met het rechtstreeks verslaan van Apple’s evenementen, zowel met als zonder live-stream. Wat er ook gebeurt, we garanderen je dat je in de zaal op de best mogelijke manier op de hoogte blijft van het evenement.
 • Ik wil alleen voor OMT LIVE en de keynote komen of ik heb alleen interesse in JOBS, kan ik ook een ticket kopen voor een deel van het programma?
  Met de ticketprijs kunnen we de huur van de zaal bekostigen. Daarom is het niet mogelijk om een kaart voor een deel van het programma te kopen. Uiteraard kun je wel eerder weggaan of later komen.
 • Is Cinerama goed bereikbaar?
  Cinerama ligt in het centrum van Rotterdam aan de Westblaak. Met de auto kun je parkeren in garage Westblaak. Kom je met het openbaar vervoer, neem dan Metro A, B, C, D of E naar Station Beurs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen